محمد محمدیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به اقدامات مرکز بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماریها در میان زائران مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: در مدت سه روز میزبانی شهر قم از زائران جمکران، 30 بازرس بهداشت مسئولیت نظارت بر مواد غذایی که به مسافران عرضه میشد را به عهده داشتند.
وی ادامه داد: در این مدت کارشناسان مرکز بهداشت استان قم 18 مورد شکایات مردمی در رابطه با مسائل بهداشتی در رستورانها و مجتمعهای رفاهی را پیگیری کردند.
رئیس مرکز بهداشت استان قم اضافه کرد: ضد عفونی کردن هزار و 500 چشمه سرویس بهداشتی به منظور جلوگیری از انتقال بیماریها از دیگر فعالیتهای این مرکز در طول ایام نیمه شعبان بود.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از فعالیتهای مرکز بهداشت، پیگیری سلامت آب آشامیدنی مورد استفاده زائران بود که در این راستا 293 مورد کلرسنجی آب صورت گرفت.
محمدیان ابراز داشت: همچنین 400 هزار لیتر آب در این مدت توسط کارشناسان مرکز بهداشت استان قم با روشهای علمی ضدعفونی شد.
رئیس مرکز بهداشت استان قم تصریح کرد: در زمینه نظارت بر بهداشت تغذیه زائران، مرکز بهداشت استان قم 398 قلم مواد غذایی غیر بهداشتی را توقیف کرد و در این راستا 193 کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شدند.
وی ادامه داد: همچنین 40 مورد برخورد با دستفروشان متخلف از قوانین بهداشتی در این سه روز توسط مرکز بهداشت استان قم انجام شده و سه نفر از متخلفان مسائل بهداشتی به دادگاه معرفی شدند.
محمدیان اظهار داشت: در ایام نیمه شعبان 960 مورد بازدید از اماکن عمومی، فروشگاههای بینراهی و ایستگاههای صلواتی به منظور بررسی سطح بهداشت آنان صورت گرفت و دو مورد از این مراکز نیز از سوی مرکز بهداشت اخطار تعطیلی دریافت کردند.
وی خاطر نشان کرد: در این مدت 70 بنر حاوی نکات بهداشتی در سطح شهر و مسیرهای مواصلاتی نصب شد تا زائران و شهروندان با نکاتی که در فصل گرم برای جلوگیری از بیماریها کاربرد دارد، آگاه شوند.
انتهای پیام/ی20/د1000