محسن صادقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج از ارائه برنامه بلندمدت کشتارگاههای دام این استان توسط دامپزشکی خبر داد و افزود: به منظور کنترل و پیشگیری از بیماریهای مشترک بخصوص CCHF یا تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، جلسهای با حضور اعضای ساماندهی کشتارگاههای این استان در محل استانداری تشکیل و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.
صادقی افزود: در این جلسه با برشمردن اهمیت گوشت به عنوان یکی از کالاهای سبد مصرفی و تغذیهای خانوارها تأکید شد، گوشت مصرفی باید از دام سالم و در کشتارگاههای بهداشتی استحصال و با شرایط کاملاً بهداشتی در اختیار شهروندان قرار گیرد.
این مسئول، کشتارگاهها را به عنوان نوعی صافی و فیلتر بهداشتی به منظور جلوگیری از انتشار بیماریهای عفونی و مشترک مطرح کرد و گفت: با توجه به بروز بیماری CCHF در برخی استانها، نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت و آلایش خوراکی به مدت 48 ساعت در کشتارگاهها ضروری بوده و شایسته است و شهرداریها هم باید نسبت به بهسازی و بهداشتی کردن کشتارگاههای زیر پوشش مدیریت خود اقدام نمایند.
صادقی با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار داشت: بررسی وضعیت کشتارگاهها با حضور فرمانداری و شهرداری به همراه مسئولین دامپزشکی هر شهرستان، احصاء لیست نیازمندیها و نواقصات کشتارگاههای دام استان توسط دامپزشکی و ارائه برنامه بلندمدت کشتارگاههای دام توسط دامپزشکی از مصوبات این جلسه بود.
اجرایی شدن دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور در خصوص بیماری CCHF و پیشبینی اعتبار در سال 91 به منظور بهسازی و تجهیز کشتارگاههای استان از مهمترین تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بود که صادقی به آن اشاره کرد.
انتهای پیام/صا20/چ3000