به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد شکاری بعد از ظهر امروز در جمع کارکنان حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به امنیت غذایی در چرخه زندگی مردم اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که همیشه مورد ارزیابی جهانی قرار میگیرد امنیت و سلامت غذایی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت.
وی با تاکید به استانداردسازی و امنیت کالاهای خوراکی وارادتی به استان یادآور شد: در مباحث امنیت غذایی کوچکترین کوتاهی در حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه صورت نمیگیرد و این به منزله نقش حیاتی این معاونت در ورود کالاهای خوراکی و بهداشتی به داخل کشور و مصرف آن در بین مردم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان ورود کالاهای خوراکی که به صورت غیرمجاز و از مبادی غیر رسمی وارد کشور میشوند را یکی از چالشهای تاثیرگذار بر امنیت و سلامت مواد خوراکی دانست و ادامه داد: ورود کالاهای خوراکی باید استاندارد و مطابق با معیارهای بهداشتی باشد و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان با حساسیت ویژهای با بهره گیری از تجهیزات به روز آزمایشگاهی کنترل مواد خوراکی وارداتی کشور را رصد میکنند.
شکاری یادآور شد: بررسی وضعیت بهداشتی کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی آشامیدنی از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی است که توسط کارشناسان اداره نظارت بر تولید مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه صورت میگیرد و در امنیت غذایی به هیچ وجه با کسی تعارف نداریم.
انتهای پیام/خ۳۰