اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

به همت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)

کتاب «شناخت غررالحکم و دررالکلم» منتشر می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیر تدوین و نشر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از انتشار کتاب‌ شناخت غررالحکم و دررالکلم خبر داد.

کتاب «شناخت غررالحکم و دررالکلم» منتشر می‌شود

محمد روحانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به کتاب شناخت غررالحکم و دررالکلم اظهار کرد: این کتاب دارای 240 صفحه بوده و با موضوعات علی‌ابن‌ابیطالب(ع)، کلمات قصار، نقد و تفسیر، احادیث شیعه، احادیث اخلاق به عنوان نود و ششمین کتاب کلام و عقاید وارد بازار شده است.

وی خاطر نشان کرد: کتاب شناخت غررالحکم و دررالکلم، پژوهشی در قلمروی مرجع‌شناسی بوده و هدف اصلی آن ارائه کتاب‌شناسی غررالحکم و دررالکلم است.

در مقدمه این کتاب آمده است: جای هیچ تردیدی نیست که شخصیت علی‌ابن‌ابیطالب(ع) را مانند هیچ یک از چهره‌های تاریخ نمی‌توان معرفی کرد و کلام وی نشانگر شخصیت این امام بزرگوار است.

در بخشی دیگر تصریح شده است: ما با انسانی سر و کار داریم که هدف والا دارد و دارای عالی‌ترین حد معرفت انسان، جهان و خداست و در تقوا و فضائل در بالاترین درجه قرار دارد.

در ادامه آمده است: علامه جعفری معتقد است شخصیت امام علی(ع) چنانکه در قلمروی مکتب‌های الهی با پیامبرانی مانند حضرت ابراهیم(ع)، موسی(ع) و عیسی(ع) هم‌ردیف بوده که در حوزه کاروان انسانیت سیر تکامل را هدف خود گرفته در صف نخست قرار دارد.

در بخش دیگر این مقدمه یادآور شده است: یکی از سردمداران مکتب مادی‌گری می‌گوید علی‌ابن‌ابیطالب(ع) بزرگ بزرگان و یگانه نسخه‌ای است که نه شرق و نه غرب و نه گذشته و امروز صورتی مطابق با این نسخه ندیده است.

نویسنده در این مقدمه خاطر نشان کرده است: دانشمند مسیحی می‌نویسد او از این دنیا رخت بر بست در حالی که رسالت خود را به جهانیان نرسانده بود مانند پیامبرانی که در جوامعی مبعوث می‌شدند که گنجایش ایشان را نداشتند و در زمانی ظهور می‌کردند که زمان آنها نبود.

در بخشی دیگر از این مقدمه تصریح شده است: افزون بر شخصیت امام، کلام و سخن حضرت به منزله یکی از ابعاد وجودی ایشان در جوامع مسلمان و غیر مسلمان بررسی و تحلیل شده است.

در این مقدمه تصریح شده است: همانگونه که در تجلیل از شخصیت امام کتاب‌های مختلف را می‌توان فراهم کرد، در معرفی و سخنان حضرت و تمهید از آنها می‌توان مجموعه‌ای قطور گردآوری کرد.

در بخشی دیگر از مقدمه با اشاره به سخنی از محمد عبدوه آمده است: مطالعه اجمالی 200 کتابی که اهل سنت در فضائل اهل‌بیت(ع) نوشته‌اند بیانگر آن است که علمای اهل تسنن در کتاب‌هایشان برای امام علی(ع) صفت‌های مختلف مانند امام المتقین، خلیفةالله فی الارض، خلیل‌الله و حبیب‌الله آورده‌اند.

نویسنده در این کتاب تصریح کرده است: فصاحت و بلاغت سخنان پیشوای نخست شیعیان سبب شد جردجرداق 200 بار نهج‌البلاغه را مطالعه کند.

در بخشی دیگر از مقدمه کتاب ‌شناخت غررالحکم و دررالکلم تصریح شده است: مناسب است غررالحکم را برادر نهج‌البلاغه بخوانیم، زیرا غررالحکم مانند برادر بزرگ خود در پی درمان رنج‌های معنوی و مادی بشر است.

در ادامه آمده است: محمدتقی جعفری، مفسر نهج‌البلاغه می‌نویسد نهج‌البلاغه تنها کتاب دیروز و امروز نیست بلکه کتاب فردا هم است.

در بخش پایانی این مقدمه تصریح شده است: آنچه درباره نهج‌البلاغه گفته شد در واقع توصیف کلام حضرت است تفاوت ندارد که سخن در نهج‌البلاغه، غرر یا کتابی دیگر باشد بنابراین انسانی که گرفتار در مشکلات مادی و معنوی امروز بوده عمیق‌تر و گسترده‌تر از انسان 14 قرن قبل است.

کتاب شناخت غررالحکم و دررالکلم با قیمت 3 هزار و 600 تومان از سوی واحد خواهران دارالقرآن امام حسین(ع) با تیراژ هزار نسخه تدوین شده است.

انتهای پیام/ی10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول