اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد دانشگاه:

روح معماری اسلامی در کالبد بناهای شهری احیا شود

خبرگزاری فارس: استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: با توجه به اهمیت معماری در جذب توریست و احیای هویت ایرانی باید روح معماری اسلامی را در کالبد بناهای شهری احیا کرد.

روح معماری اسلامی در کالبد بناهای شهری احیا شود

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد عبدالله خشوعی صبح امروز در دومین روز از همایش بین‌المللی معماری و توریسم به منظور یافتن و ارائه راهکارهای توسعه شهری که در سالن صبا ساختمان صدا و سیمای خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار داشت: باید تعاملات بومی و ملی در شهرها و کلان‌شهرها به وجود آید و با نگرش متفاوتی به نماهای معماری سطح شهر نگاه شود.

استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد توجه به هم‌فکری و استفاده از نظرات افراد صاحب‌نظر را در ساخت و سازها و بکارگیری معماری در ساختمان‌ها مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در ساخت ‌و‌ ساز و معماری شهرها، نه تنها نظر مسئولان و معماران بلکه نظر مردم به ویژه قدیمی‌ترها می‌تواند تاثیرات بسزایی داشته باشد.

استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: در این راستا باید معماری ایرانی با اعتبار ایرانی و اسلامی در کشور و به خصوص شهرهای مذهبی قوی‌تر ظاهر شود.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد رابطه بین صورت و معنا در حال فراموشی است و این مهم در استفاده از معماری مدرن روز جهان در شهرهای اسلامی و به ویژه در شهرهای مذهبی ایران قابل مشاهده است.

استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تاکید کرد: باید روح معماری اسلامی در کالبد بناهای سطح شهر دمیده شود تا معماری اسلامی را با رونقی افزون‌تر احیا کنیم.

وی افزود: قدیمی‌ها بازگشتی به تاریخ هستند و استفاده از تجربیات آنها بستری برای دست‌یابی به علمی فراموش شده از شاخه‌های معماری است.

استاد معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در بخش دیگری از سخنان خود به تفکر جوانان امروز در حوزه معماری اشاره کرد و افزود: امروز تفکر به معماری اسلامی کم شده و جوانان با توجه به شرایط معماری روز به دنبال روش‌های جدید هستند.

وی خواستار توجه رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما باید در رابطه با اهمیت موضوع معماری اسلامی شد و افزود: آنچه که در این راستا از صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی انتظار می‌رود این است که سعی کنند با تهیه برنامه‌های مناسب در حوزه معماری اسلامی و نیازها و چالش‌های این بخش، دغدغه‌های هویت معماری اسلامی را بررسی کنند.

انتهای پیام/آ20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول