محمد جانباز امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زرند اظهار داشت: در این کارگاه آموزشی که در طی دو مرحله و با حضور تعداد 150 نفر از بهورزان شهرستان زرند و با همکاری مرکز بهداشت برگزار شد، کارشناسان دامپزشکی در ارتباط با علائم، راههای انتقال و کنترل و پیشگیری از بیماری تب کریمهکنگو در دام و انسان توضیحاتی را ارائه کردند.
وی بیان داشت: برای پیشگیری از این بیماری تمام سلاخان و افراد شاغل در کشتارگاه دام زرند مجهز به لباس کار، ماسک و لوازم ایمنی شخصی شدند و همچنین از ابتدای سال جاری مقدار 660 لیتر سم رایگان برای مبارزه با انگلهای خارجی دام و طرح مبارزه با تب کریمه کنگو مصرف شده است.
جانباز عنوان کرد: تب کریمه کنگو در دام علائم مشخصی ندارد، اما در انسان علائمی چون تب و سردرد و درد در قسمت پشت پاها را دارد.
وی افزود: نگهداری گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد و به مدت 24 تا 48 ساعت بعد از کشتار مهمترین عامل در جلوگیری از این بیماری است.
انتهای پیام/غ30/ژ1001