اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس مدرسه تاریخ مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) تاکید کرد

اهتمام به شناخت و تبیین خطبه فدکیه و تراث اهل‌بیت

خبرگزاری فارس: رئیس مدرسه تاریخ و ادیان مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) گفت: در شناخت و تبیین خطبه حضرت زهرا(س)، نهج‌البلاغه و تراث اهل‌بیت(ع) باید بیشتر اهتمام شود.

اهتمام به شناخت و تبیین خطبه فدکیه و تراث اهل‌بیت

به گزارش خبرگزاری فارس از قم حجت‌الاسلام ناصر رفیعی ظهر امروز در همایش دفاع از ولایت در خطبه حضرت زهرا(س) که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد اظهار کرد: حضرت زهرا(س) نخستین مدافع ولایت پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) بود و به طور رسمی با ایراد خطبه از حق ولایت امیرمؤمنان(ع) دفاع کرد.

وی خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(س) در بخشی از این خطبه امامت عام را پس از تبیین فلسفه حج، احکام و نماز مطرح کرده و می‌فرماید امامت ما منشأ وحدت جامعه بوده و مانند نخ تسبیح همه را در کنار یکدیگر نگه می‌دارد و از افتراق آنها جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به سخنی از امام صادق(ع) گفت: این امام بزرگوار فرمود «اگر تمام خوبی‌ها در یک مکان جمع شود ریشه تمام آنها ما هستیم».

رفیعی خاطر نشان کرد: شناساندن خدا راه و طریق می‌خواهد، اگر پیامبر را بشناسیم، خدا را می‌شناسیم و اگر اهل‌بیت(ع) را بشناسیم، راه شناخت دین میسر می‌شود.

وی عنوان داشت: حضرت زهرا(س) پس از پیامبر اکرم(ص) در مقام معرفت امیرمؤمنان(ع) از همه افراد جلوتر بود.

رئیس مدرسه تاریخ و ادیان مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با اشاره به ویژگی‌های حضرت زهرا(س) از زبان امیر‌مؤمنان گفت: امیر‌مؤمنان(ع) تمام وجود و تلاش و کوشش خود را برای خدا قرار داد و در راستای پیاده‌سازی فرمان خداوند عمل می‌کرد و از همه افراد به پیامبر اکرم(ص) نزدیک‌تر بود.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی کتاب نهج‌البلاغه و زندگانی امیر‌مؤمنان(ع) مشخص می‌شود که امام علی (ع) در زمینه شجاعت، علم و مبارزه منحصر به فرد بود.

رفیعی با بیان اینکه امام علی(ع) همیشه آماده و مطیع محض پیامبر اکرم(ص) بود گفت: پیشوای نخست شیعیان همواره در صحنه‌ها و جنگ‌های مختلف حضوری فعال داشت و پیامبر اکرم(ص) نیز روایات فراوانی در زمینه جایگاه و موقعیت وی گفته است.

وی با اشاره به ویژگی خیرخواهی برای امام علی(ع) گفت: پیشوای نخست شیعیان خیرخواه عموم مردم بود و در همه مکان‌ها برای پاسخگویی به سئوالات و شبهات حاضر می‌شد.

رئیس مدرسه تاریخ و ادیان مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) در بخشی دیگر از سخنانش می‌فرماید علی به صورت مستمر تلاش و جدیت داشت و در حقیقت فانی در خدا بود و برای خدا این تلاش و کوشش را انجام می‌داد.

وی تاکید کرد: لازم است به خطبه حضرت زهرا(س)، نهج‌البلاغه و تراث اهل‌بیت(ع) بیشتر اهمیت داده شود و با علم و آگاهی ایشان را بیشتر بشناسیم.

انتهای پیام/ع10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول