محمد دارایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: اجرای طرح تولید غذای سالم از سه سال پیش در همدان آغاز شده و در بخش تولید شیر توانستهایم آن را از بیماریهای مشترک بین انسان و دام عاری کنیم.
وی افزود: 30 درصد از 440 هزار تن شیر تولید شده استان در دامداریهای صنعتی تولید میشود که از نظر بیماریهای مشترکی مانند سل، بروسلوز و سایر بیماریها سالم است.
معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی همدان خاطرنشان کرد: در بخش طیور که شامل تولید گوشت مرغ است، معاونت امور دام استان همدان توانست در سال 89 به عنوان یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت و مرغ بدون آنتیبیوتیک در کشور مطرح شود.
وی بیان کرد: این طرح نخست در سال 89 در چهار واحد تولیدی با الگوی ترویجی آغاز شد و در سال 90 مرغداران به صورت خودجوش متقاضی اجرای این طرح در مرغداریها شدند و اقدام به تولید گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک کردند.
دارایی ادامه داد: در سال جاری نیز روند تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک به منظور تهیه غذای سالم در برنامه کاری قرار دارد و اجرای ایمن این طرح با مشارکت اداره کل دامپزشکی همدان انجام میشود.
وی تصریح کرد: آزمایشهای رایگان و مشاورههای کارشناسی بخش طیور با مشارکت اداره کل دامپزشکی انجام میشود و واکسنهای مورد نیاز در این بخش به موقع در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در پایان گفت: سازمان جهادکشاورزی تدارکات لازم برای فروش و عرضه مرغهای بدون آنتیبیوتیک را انجام میدهد و در سال گذشته توانستیم 100 واحد مرغداری را در سطح استان مکانیزه و امکانات مورد استفاده در آنها را با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان به روز کنیم.
انتهای پیام/س20/چ3000