اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار اصفهان:

4600 طرح عمرانی سال گذشته در اصفهان اجرا شد

خبرگزاری فارس: استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در اجرای پروژه‌های عمرانی این استان ‌پس از خراسان‌رضوی رتبه دوم را دارد، گفت: سال گذشته 4 هزار و 600 طرح عمرانی در ‌اصفهان به ثمر نشست.

4600 طرح عمرانی سال گذشته در اصفهان اجرا شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا ذاکراصفهانی ظهر امروز با حضور در جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه با وجود تمام مشکلات شرایط خوبی در بسیاری از حوزه‌ها در کشور و به ویژه استان اصفهان حکم‌فرماست، اظهار داشت: استان اصفهان در تمام بخش‌ها پیش‌گام بوده و از استان‌هایی محسوب می‌شود که توانست در اغلب شاخص‌ها فراتر از انتظار ظاهر شود و با تجربه‌ خوبی که پشت سر گذاشته‌ایم باید این روند ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه در سال 90، مدیریت استان ایجاد 186 هزار شغل را متعهد شده بود، یادآور شد: با احتساب بخش مسکن 250 هزار شغل در اصفهان در سال گذشته در استان به وجود آمد و رتبه سوم و چهارم سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی نیز از آن اصفهان شد.

استاندار اصفهان ادامه داد: هم‌چنین استان رتبه نخست را در تولیدات کشاورزی، امور دام و طیور و آبزیان با وجود خشک‌سالی‌های پیاپی به دست آورد، به گونه‌ای که توانستیم، رتبه‌های خوبی را در تولید گوشت قرمز، سفید، عسل، لبنیات و گیاهان دارویی در بین استان‌های کشور کسب کنیم.

وی با اشاره به اینکه در اجرای پروژه‌های عمرانی نیز استان اصفهان پس از خراسان‌رضوی با دارا بودن 5 هزار طرح عمرانی رتبه دوم را دارد، تأکید کرد: سال گذشته 4 هزار و 600 طرح عمرانی در استان اصفهان به ثمر نشست.

ذاکراصفهانی ادامه داد: در بخش‌های سیمان، پتروشیمی، آهن و فولاد، کاشی، سرامیک، سنگ‌های تزئینی نیز استان اصفهان پیشتاز در کشور است.

وی با تأکید بر اینکه از تمامی ظرفیت‌های استان اصفهان به ویژه سرمایه‌های اجتماعی باید در راستای توسعه پایدار استفاده شود، تصریح کرد: هم‌دلی، وحدت‌رَویه، هم‌سویی و همکاری تمام دستگاه‌ها توسعه پایدار را به همراه دارد.

*دوست دارم مکان فعلی استانداری را موزه کنم

استاندار اصفهان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه به کمبود زمین در شهر اصفهان گفت: بهترین اراضی شهر اصفهان به مراکز تجاری تبدیل شده در حالی ‌که اصفهان با کمبود زمین برای ایجاد فضاهای خدماتی و فرهنگی روبه‌رو است.

وی با هشدار به انبوه‌سازان برای خرید اراضی بزرگ شهر اصفهان اظهار داشت: این افراد از خرید اراضی بزرگ هم‌چون سیلو و انبارهای شرکت نفت خودداری کنند، چرا که این اراضی برای فضاهای خدماتی و فرهنگی شهر در نظر گرفته شده است.

ذاکر اصفهانی با تأکید بر اینکه اگر زمین داشتیم ساختمان فعلی استانداری اصفهان به موزه تبدیل می‌شد، افزود: به محض آگاهی از موافقت یونسکو برای ثبت جهانی چهل‌ستون زمینی از استانداری را که باید به این مجموعه الحاق می‌شد، به سرعت به میراث فرهنگی دادیم.

وی اضافه کرد: به منظور رونق صنعت گردشگری و احیای موزه‌های هنرهای اصفهان در آینده‌ای نزدیک طرح دولت خانه صفوی را اجرا می‌کنیم.

استاندار اصفهان تأکید کرد: باید برای جذب توریسم قوی‌تر عمل شود و با تقویت روابط شهرهای خواهر خوانده برای گسترش و توسعه جذب توریسم به ایران تلاش شود.

*بهشت‌آباد طرح عمرانی، سیاسی و اجتماعی است

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تأمین آب مهم‌ترین چالش پیش روی مدیریت استان است، اظهار داشت: با رویکرد اصلی تولید ملی، با جهت‌گیری به سوی حفظ محیط زیست و مدیریت منابع آبی، برنامه‌های استان را پیگیری می‌کنیم.

ذاکراصفهانی با اشاره به اینکه اصفهان بدون زاینده‌رود بی‌معنا است، ادامه داد: امید است تمام دستگاه‌ها سرمایه‌گذاری قابل توجهی در اجرای پروژه‌های آبی به ویژه بهشت‌آباد انجام دهند، چرا که این طرح تنها جنبه عمرانی ندارد و پروژه‌ای سیاسی، امنیتی و اجتماعی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ش10/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول