به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه علیها السلام، حجت الاسلام والمسلمین صفر فلاحی مسئول انتشارات زائر آستانه مقدسه قم اظهار داشت: با توجه به اینکه بر اساس آموزههای دین اسلام نان از احترام خاصی برخوردار است، این کتاب با هدف معرفی و تبیین توصیههای اولیای دین در مورد اهمیت نان منتشر شده است.
وی با اشاره به اینکه این کتاب در دو بخش «اهمیت نان» و «احترام نان» به چاپ رسیده است، بیان داشت: سرچشمه زندگی، بهترین طعام، ساختمان بدن و نان، نان عامل شکوفایی و رشد و توجه به چگونگی تهیه نان عناوین بخش اول این کتاب هستند.
فلاحی افزود: بخش دوم نیز به عناوینی همچون پایمال نشدن، نگذاشتن چیزی روی نان، نبریدن نان با چاقو، برکت در هر لقمه نان، شروع غذا با آمدن نان، ارزش خردههای نان و صدقه دادن نان اختصاص یافته است.
وی عنوان کرد: در این کتاب از منابع ارزشمندی همچون قرآن کریم، نهج البلاغه، اصول کافی، بحارالانوار و وسائل الشیعه بهره گیری شده است.
گفتنی است این کتاب به قلم محمد مهدی فجری در قطع جیبی و در دو هزار نسخه به همت انتشارات زائر آستانه مقدسه قم به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/و۳۰