اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران:

مازندران دومین استان پرخطر جاده‌ای کشور است

خبرگزاری فارس: سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران گفت: مازندران در ردیف دومین استان پرخطر جاده‌ای بعد از آذربایجان‌شرقی است.

مازندران دومین استان پرخطر جاده‌ای کشور است

مهدی ولی‌پور امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات جمعیت هلال احمر استان در تعطیلات نوروزی ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: استان مازندران با برخورداری از مواهب و نعمت‌های بیکران الهی و جاذبه‌های طبیعی بی‌نظیر خود،‌ همه ساله پذیرای بیش از 15 میلیون مسافر و گردشگر از اقصی نقاط کشور و همچنین گردشگران خارجی است که این حجم از مسافران و گردشگران و جمعیت سربار بر جمعیت متراکم و ثابت بیش از 3 میلیون نفری ساکنان در سطح استان از یک سو و قرار گرفتن استان در مسیر کوهزایی آلپ - هیمالیا، برخورداری از 12 کیلومتر مرز آبی با دریای خزر، ‌بیش از 14 رود پرآب، 15 گردنه خطرناک کوهستانی، مازندران را در ردیف دومین استان پرخطر جاده‌ای بعد از آذربایجان‌شرقی قرار داده است.

ولی‌پور اظهار داشت: از سویی دیگر مازندران با توجه به شرایط کانون بالقوه وقوع بسیاری از حوادث و سوانح طبیعی و انسان‌ساز از جمله سیل، زمین لرزه، ‌طوفان، حوادث دریایی، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها، برف و کولاک و بهمن، رانش، ‌ریزش کوه،‌ حوادث جاده‌ای و تصادفات و بسیاری دیگر از حوادث شناخته شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این مازندران به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و استراتژیک به عنوان معین استان‌های گیلان،‌ سمنان، گلستان و به ویژه تهران در حوادث و بحران‌های احتمالی است که با توجه به شرایط فوق توسعه آموزش و ارتقای آمادگی برای بهره‌مندی از حداکثر توانمندی‌ها، امکانات و تجهیزات مناسب در سطح استان،‌ امری اجتناب‌ناپذیر است.

ولی‌پور گفت: جمعیت هلال احمر مازندران به عنوان یکی از بازوهای اصلی مدیریت بحران استان با برخورداری از پیشینه افتخارآمیز در طول هشت سال دفاع مقدس با تقدیم 28 شهید امدادگر و حضور در صحنه‌های مختلف حوادث و سوانح در سراسر کشور، ‌امروز با تکیه بر همکاری و توانمندی جوانان، ‌نجات‌گران و امدادگران داوطلب خود، از آمادگی نسبی در زمینه مقابله با هر نوع حادثه‌ای در سطح استان برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی و نیز موقعیت استراتژیک استان،‌ کسب حداکثر آمادگی و افزایش ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای مواجهه با انواع مخاطرات، ‌امری ضروری است که در برهه کنونی با اهتمام ویژه مسئولان ارشد ستادی جمعیت هلال احمر، ‌طی سال‌های اخیر، ‌شاهد تحولات چشمگیری از هر حیث بوده‌ایم.

انتهای پیام/ح20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول