به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد نصر اصفهانی ظهر امروز در پنجمین همایش چالشهای زیستمحیطی عرصه کشاورزی و امنیت غذایی شهرستان اصفهان بیان داشت: این همایش در راستای امنیت غذایی است و نگاهی به آینده دارد.
وی با اشاره به کاهش بهرهوری و کاهش سطح حاصلخیز خاک کشاورزی ادامه داد: عدم باروری زمینهای کشاورزی، مصرف کود شیمیایی، بحث کاهش رشد عملکرد محصولات زراعی، افزایش جمعیت و رفاه اجتماعی از جمله چالشهایی است که ما با آن روبهرو هستیم.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به خطر فرسایش خاک اراضی کشاورزی افزود: در سالهای دور از غذاهای گیاهی به دلیل درآمد کم به عنوان غذا استفاده میکردند اما امروز با توجه به مصرف گوشت و پروتئین استفاده از علوفه و غله بیشتر شده و فرسایش بیرویه خاک اراضی کشاورزی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به تولید محصولات سالم تصریح کرد: با اقداماتی که در دو سال گذشته در زمینه تولید محصول سالم انجام شد در سال گذشته حدود 34 هکتار از گلخانههای استان به مبارزه بیولوژیک پرداختند.
نصر اضافه کرد: در سال جاری گام بلندتری در زمینه تولید محصول سالم برداشته شد و با توجه به تفاهم نامهای که با سازمان حفظ نباتات انجام شد دو هزار هکتار از باغات انار، دو هزار هکتار از باغات سیب و 600 هکتار محصولات گلخانهای ما به صورت ارگانیک تولید شدهاند.
وی تاکید کرد: در سال آینده امید است بتوانیم محصولات کشاورزی را با حداقل سم ارائه دهیم.
انتهای پیام/ش20/ط4000.