اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل ارشاد آذربایجان‌شرقی:

مقبره‌الشعرای تبریز در ایام نوروز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی است

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: مقبره‌الشعرای تبریز به‌عنوان شاخص‌ترین جاذبه گردشگری استان در ایام نوروز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی خواهد بود.

مقبره‌الشعرای تبریز در ایام نوروز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی است

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، علی داننده اظهار داشت: در طول سال 90 بیش از 500 هزار میهمان داخلی و خارجی از مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره‌الشعرای تبریز بازدید کرده‌اند که از این میان بیش از یک‌هزار و 500 نفر در روز اول فروردین از این مجموعه دیدن کردند.

وی، میزان میهمانان خارجی بازدیدکننده از این مجموعه را 20 درصد عنوان کرد و گفت: بیشتر این میهمانان از کشورهای همجوار مانند جمهوری آذربایجان، نخجوان و ترکیه هستند.

داننده افزود: در طول سال بازدیدکنندگان داخلی در قالب تورهای گردشگری همچنین دانش‌آموزان مدارس و دانشجویان دانشگاه‌های کشور از مقبره‌الشعرا دیدن می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به پیشرفت اجرای طرح مقبره‌الشعرای تبریز گفت: در سال جاری بنای این مجموعه تاریخی فرهنگی با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان به طور کامل مرمت شده و از لحاظ فرهنگی نیز غنی‌سازی شده است.

وی، ایجاد ویترین‌های کتب شعرای معاصر، نورپردازی مناسب داخل بنا و نصب ده‌ها اثر هنری از هنرمندان استان در این مجموعه را از دیگر فعالیت‌های انجام یافته در مقبره‌الشعرای تبریز عنوان کرد.

داننده همچنین با اشاره به اجرای طرح "مفاخر آذربایجان نماد عزت و سربلندی ایران اسلامی" از ایجاد موزه‌هایی خاص برای مشاهیر استان خبر داد و افزود: در این موزه‌ها آثار بزرگان دینی، ‌علمی، ‌ادبی و هنری استان و  فیلم‌های مستند و نقاشی‌های مرتبط با آنان به نمایش گذاشته شده و کتاب‌هایی در رابطه با بیوگرافی آنها به پنج زبان زنده دنیا منتشر می‌شود.

مقبره‌الشعرای تبریز آرامگاه شاعران نامی کشور از جمله شهریار، خاقانی شروانی، اسدی طوسی، قطران تبریزی و ...است که در ضلع شمالی بقعه سیدحمزه در محله قدیمی سرخاب واقع شده است.

مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره‌الشعرا قبلاً به نام حضیره‌الشعرا (مکان اقامت شعرا) و قبرستان سرخاب معروف بوده و با توجه به وجود آرامگاه حدود 400 شاعر و عارف نامی برای تمام مردم ایران ارزشمند و مورد توجه بوده و پس از دفن شعرا در آن به مقبره‌الشعرا تغییر نام یافت.

انتهای پیام/ح30

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول