به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، رحمن کرمی پیش از ظهر امروز در نشست شورای اداری سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: با دستور استاندار نرخهای جدید گوشت مرغ به ازای هر کیلوگرم مرغ گرم 4 هزار و 200 تومان و مرغ منجمد 3 هزار و 100 تومان مصوب شده است.
وی افزود: در صورتی که واحدهای صنفی بیش از این نرخ اقدام به خرید و فروش مرغ کنند به شدت با آنها برخورد میشود.
کرمی با اشاره به ممنوع شدن خروج مرغ گرم و منجمد از این استان، گفت: ستاد خبری 124 گزارشات مردمی از تخلفات واحدهای صنفی در عرضه و افزایش قیمت کالاها را دریافت و بررسی میکنند.
وی در ادامه از ذخیرهسازی گوشت مورد نیاز مردم برای ایام نوروز و روزهای پایانی سال خبر داد و گفت: تاکنون 80 تن گوشت منجمد ذخیرهسازی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم ذخیرهسازی گوشت قرمز در سردخانههای این استان، افزود: برنامهریزیهای لازم برای ذخیرهسازی گوشت مرغ نیز انجام شده است.
وی همچنین از ذخیرهسازی یک هزار و 800 تن میوه و مرکبات مورد نیاز مردم برای ایام پایانی سال خبر داد و گفت: تاکنون 1200 تن پرتقال از باغات مازندران و 600 تن سیب درختی از ارومیه برای تامین نیاز مردم خریداری و ذخیرهسازی شده است.
کرمی به برنامهریزیهای انجام شده برای تامین مواد پروتئینی مورد نیاز مردم اشاره کرد و افزود: شرکت پشتیبانی امور دام استان متعهد به تامین و ذخیرهسازی 500 تن گوشت مرغ و 100 تن گوشت قرمز شده است.
وی در ادامه با اشاره به رشد 50 درصدی پخت شیرینی در آستانه نوروز در این استان، گفت: در حال حاضر یک هزار و 500 فعال اتحادیه شیرینیسازان از هماکنون برای تامین شیرینی مورد نیاز مردم در ایام نوروز برنامهریزی کردهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هیچ کمبود کالایی در استان وجود ندارد، گفت: شیرینیسازان این استان از دهم اسفندماه در 62 کارگاه فعال شیرینی پزی استان تازهترین انواع شیرینی و شکلات مورد نیاز مردم در ایام نوروز را تامین میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در روزهای پایانی سال فعالیت کارگاههای شیرینی پزی تمام وقت است.
انتهای پیام/ح20/چ3000