اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه خبر داد

ارتقای سطح کیفی جشنواره علامه حلی

خبرگزاری فارس: معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه گفت: داوری‌ها و ارزیابی‌ها نشان‌دهنده ارتقای کیفی آثار رسیده به این جشنواره است اما دست‌اندرکاران حوزوی نیز باید نسبت به ارتقای بیشتر کیفی آثار اهتمام جدی داشته باشند.

ارتقای سطح کیفی جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام علی عماد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در قم اظهار کرد: جشنواره علامه حلی بر اساس اهدافی برگزار می‌شود که مهم‌ترین آنها فرهنگ‌سازی پژوهش و ایجاد فضای ذهنی و فکری مناسب به منظور گسترش تحقیق میان طلاب حوزه‌های علمیه است.

وی افزود: شناسایی استعداد‌های پژوهشگری و فعالان این عرصه در میان طلاب از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره محسوب می‌شود ضمن اینکه تربیت و رشد نیروهای انسانی در حوزه پژوهش نیز یکی دیگر از اهداف جشنواره علامه حلی است.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه با اشاره به شناسایی مقالات و کتاب‌های تالیف شده توسط طلاب حوزوی به عنوان یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشنواره تصریح کرد: هر نهاد و سازمانی در ذیل اهداف کلان خود در بازه‌های زمانی مشخص،‌ اهداف عملکردی ویژه‌ای را برای خود تعریف کرده و اهتمام بیشتری به برخی از آنها دارد.

وی گفت: جشنواره علامه حلی به دنبال تاسیس یک نهاد علمی جدید میان فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه بوده و نیز ترویج فرهنگ پژوهش و تکریم آثار برتر این حوزه را مد نظر داشته است.

عماد با بیان اینکه این جشنواره توفیقات خوبی در زمینه تحقق اهداف خود داشته ابراز کرد: جشنواره علامه حلی موجب حمایت و تشویق از آثار پژوهشی برتر حوزه علمیه شده است ضمن اینکه دست‌اندرکاران آن به توسعه کمی پژوهش‌ها توجه بیشتری داشته و می‌تواند به مقوله شناسایی استعدادها در این زمینه و فراهم ساختن زمینه‌های ارتقای دانش پژوهشگران اهتمام بیشتری داشته باشد.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه افزود: پژوهش‌های تمرینی طلاب باید در راستای نیازهای جامعه صورت گرفته و جشنواره علامه حلی می‌تواند در این زمینه موثر واقع شود.

وی دوره‌های بعدی این جشنواره را نیازمند ورود به عرصه‌های جدی پژوهشی مورد نیاز جامعه دانست و گفت: باید بازه‌های زمانی هر مرحله تعریف شده و سیاست‌گذاری‌های لازم را در این زمینه انجام داد.

عماد با اشاره به تعاملات موجود میان جشنواره علامه حلی با دیگر مراکز حوزوی خاطرنشان کرد: طلاب شاغل در همه مراکز حوزوی اعم از خواهران و برادران می‌توانند فارغ از ملیت‌ خود در این جشنواره شرکت کنند اما در حال حاضر تدارکی برای شرکت مستقل حوزه‌های علمیه خارج از کشور در این جشنواره وجود ندارد بنابراین شورای سیاست‌گذاری جشنواره باید با بررسی دقیق این موضوع،‌ نسبت به انجام آن اقدام کند.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه در رابطه با روند کیفی جشنواره علامه حلی در طی سه دوره برگزاری افزود: داوری‌ها و ارزیابی‌ها نشان‌دهنده ارتقای کیفی آثار رسیده به این جشنواره است اما دست‌اندرکاران حوزوی نیز باید نسبت به ارتقای بیشتر کیفی آثار اهتمام جدی داشته باشند.

وی ادامه داد: انتظار ما این است که در دوره‌های آتی رشد بیشتری را در زمینه کیفی‌سازی آثاری که به مراحل نهایی ارزیابی راه‌ می‌یابند شاهد باشیم.

عماد حمایت‌های در نظر گرفته شده برای آثار برگزیده پژوهشی را شامل سه مورد دانست و افزود: علاوه بر حمایت‌های معنوی، امتیازهای ویژه‌ای نیز برای آثار در نظر گرفته می‌شود ضمن اینکه برای تعدادی از صاحبان آثار برتر، سفر حج نیز در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: در زمینه تشویق مادی از آثار برتر، هدایایی نیز در اختیار صاحبان این آثار قرار می‌گیرد ضمن اینکه حمایت‌های علمی نیز شامل حال آنها می‌شود به این ترتیب که پژوهشگران می‌توانند نقاط قوت و ضعف آثار خود را در پایگاه اطلاع‌رسانی این جشنواره مشاهده کنند.

وی ضمن تشکر از رسانه‌های خبری استان در زمینه پوشش برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی در قم گفت: مطبوعات مکتوب و غیر مکتوب، یکی از ارکان حمایت و توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه هستند.

انتهای پیام/و۱۰

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول