اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین:

انتخابات مجلس از حساسیت‌ بالایی برخوردار است

خبرگزاری فارس: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین گفت: انتخابات آتی به دلیل رایانه‌ای بودن از حساسیت‌های بالایی برخوردار است که ضرورت برگزاری آموزش‌های بیشتر را ایجاب می‌کند.

انتخابات مجلس از حساسیت‌ بالایی برخوردار است
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حسن کاشی در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در محل استانداری قزوین برگزار شد با اشاره به این مطلب که 24 مولفه از 25 فرایند انتخابات پیش روی رایانه‌ای است، بیان کرد: انتخابات آتی به دلیل رایانه‌ای بودن از حساسیت‌های بالایی برخوردار است که ضرورت برگزاری آموزش‌های بیشتر را ایجاب می‌کند و در این مسیر باید بیش از 8 هزار
نفر از مسئولین باید آموزش ببینند.
وی در رابطه با فعالیت‌های انتخاباتی این معاونت بیان کرد: آموزش‌های انتخاباتی از سه ماه گذشته کلید خورده و یک دوره آموزش عوامل اجرایی انتخابات مخصوص فرمانداران، بخشداران و مسئولین آموزشی انتخابات برگزار شده است.
کاشی ادامه داد: آموزش‌های منطقه‌ای در خصوص انتخابات به صورت مشترک بین سه استان قزوین، گیلان و زنجان با حضور فرمانداران، بخشداران و مدیران در گیلان برگزار شده است.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین ادامه داد: هر استان با شرایط متفاوتی از جانب دولت مواجه است و آموزش‌های هر استان نیز با توجه به نیازهای بومی و زمینه‌سازی برای خدمت‌رسانی در هر استان متفاوت خواهد بود.
وی با تاکید بر هدایت و راهبری دستگاه‌های اجرایی استان قزوین در جهت توانمند‌سازی منابع انسانی دستگاه‌ها یادآور شد: در گذشته، دوره‌های آموزشی انحصاری بودند اما در حال حاضر دستگاه‌های اجرایی می‌توانند تمام دوره‌های آموزشی را برگزار کنند.
کاشی افزود: دو کمیته راهبری آموزش که در ستاد وزارتخانه‌ها مستقر بوده و سیاست‌گذار اصلی آن مجموعه است و کمیته اجرایی آموزش دستگاهی در هر استان که یکی از اعضای ثابت بوده و ناظر نیز است، به صورت متناظر در امر آموزش دستگاه‌ها گام برمی‌دارند.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین با اشاره به ضرورت اهداف برون‌سپاری این اداره خاطرنشان کرد: در جهت کاهش تصدی‌گری و فعالیت بخش خصوصی در امر آموزش، موسساتی که می‌خواهند دوره‌های آموزشی برگزار کنند با همراه داشتن اسناد می‌توانند به استانداری مراجعه و در صورت کسب امتیاز لازم، این دوره‌ها را برگزار کنند.
وی تاکید کرد: در ابتدای هر سال، تقویم آموزشی تنظیم و به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و این تقویم که با اطلاعات دستگاه‌ها تنظیم می‌شود، 80 درصدش اجرایی می‌شود.
کاشی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا 15 دی ماه، 106 دوره آموزشی در حوزه بهبود مدریت، 23 دوره آموزشی در حوزه اداری و شغلی، هفت دوره در حوزه فرهنگی و آموزشی، 31 دوره در حوزه توانایی‌های عمومی و 9 دوره در حوزه آموزش بدو خدمت برگزار شده است که این تعداد از 275 دوره پیش‌بینی شده است.
وی تصریح کرد: ۷ هزار و ۶۲۸ نفر زیر پوشش و آموزش‌های دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین قرار گرفته‌اند و ۷۴ هزار و ۴۹۴ نفر ساعت نیز برای این آموزش‌های ارائه شده محاسبه شده است.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین ادامه داد: دوره‌های خاص ملی جدیدی در ابتدای هر سال برگزار می‌شود که ۲ هزار و ۸۹۶ نفر ساعت در دوره قانون مدریت جدید، ۱۴ هزار و ۴۴۰ نفر ساعت در دوره آموزشی فرهنگی سلمان، ۲۲ هزار و ۲۴ نفر ساعت در دوره مالی محاسباتی، ۳ هزار و ۴۶۴ نفر ساعت در دوره‌ هدفمندی یارانه‌ها، 990 نفر ساعت در دوره ارتقای سلامت اداری و ۳ هزار و ۴۰ نفر ساعت در دوره‌های برنامه تحول اداری تخصیص شده است.
کاشی، در رابطه با دوره‌های نرم‌افزاری و از راه دور نیز بیان کرد: برخی دوره‌ها به شکل غیر حضوری و با نرم‌افزار آموزشی انجام می‌شود مانند دوره هدفمندی یارانه‌ها که با استفاده از متن استاندارد و سامانه مناسب یادگیری، داوطلب در آزمون مرحله‌ای و پایانی شرکت داشته و کارنامه خود را برای شرکت مربوطه ایمیل می‌کند که در حال حاضر بیش از یک‌هزار نفر از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند.
وی به تشریح سرفصل‌های طرح سلمان پرداخت و گفت: مفهوم‌شناسی فرهنگ مدریت و برنامه‌ریزی فرهنگی با تاکید بر آموزه‌های دینی، راهبردهای فرهنگی امام راحل و مقام معظم رهبری، تبیین مصوبات فرهنگی نظام با تاکید بر مهندسی فرهنگی، تبیین منشور توسعه قرآنی، مهدویت و فرهنگ انتظار، نظام سیاسی اسلام بر مبنای ولایت فقیه، نظام مدریت اسلامی، جنگ نرم و شیوه‌های مقابله با آن، جریان‌شناسی سیاسی و فرهنگی و  بررسی وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور، 10 سرفصل طرح سلمان است که برای 350 نفر از مدیران در قالب 40 ساعت کلاس آموزشی با حضور اساتیدی از موسسه آموزشی و پژوهشی قم برگزار شده است.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین عنوان کرد: در کارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری نیز با ورود به جشنواره ملی علم تا عمل، 32 طرح برگزیده استانی در حوزه‌های پزشکی، صنعتی و فناوری اطلاعات که مراحل پژوهش را پشت سر گذاشته و مراحل آزمایشگاهی و بعضا تجاری‌سازی را طی می‌کنند، ارائه شد که دو طرح توسط معاون اول رئیس جمهور به عنوان طرح‌های برتر این جشنواره معرفی شدند.
کاشی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تا نیم درصد از بودجه خود را در زمینه پژوهش مصرف کنند، ما نیز دخل و تصرفی در این امر نخواهیم داشت ولی پیگیری این هزینه را انجام خواهیم داد و گزارش عملکرد در این زمینه به معاونت علمی رئیس جمهور ارائه می‌شود.
انتهای پیام/آ10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول