به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره طبخ آبزیان، وحید عظیمیپور با اعلام این خبر اظهار داشت: این دستگاه در ساعت، 150 لیتر آب را پس از تصفیه و انتقال به سیستم خنک کننده ضمن سرد کردن و حفظ دمای آب، به فضای آکواریوم انتقال میدهد.
وی تصریح کرد: عرضه کنندگان ماهی میتوانند از این دستگاه در زمستان و تابستان (با دمای مناسب) برای عرضه محصولات خود استفاده کنند.
مجری این طرح بیان داشت: کاهش هزینهها و مصرف آب، ماندگاری طولانی ماهی، جدا بودن سیستم خنک کننده از محیط آب، استفاده نکردن از یخ برای کاهش دما و.. از فوائد این اکواریوم است.
وی تصریح کرد: یک گروه تحقیقاتی و پژوهشی در راستای تامین ادوات مورد نیاز استخرهای سردابی و گرمابی و عرضه محصولات آبزیان اقدام به تولید دستگاه اسپلش و ایرجت نیز کرده است.
انتهای پیام/و۳۰
اخبار مرتبط
-
سرانه مصرف آبزیان باید افزایش یابد
-
جشنواره طبخ آبزیان در قم برگزار میشود
-
برگزاری کلاسهای طبخ آبزیان در زابلی و سیبوسوران
-
برگزاری کلاس طبخ آبزیان در شهرستان سراوان
-
هفتمین نمایشگاه دام، طیور و آبزیان در قم برگزار میشود
-
انباشت پسماند آبزیان، مشکل ریشهای بهداشت بندرعباس
-
دورود مقام نخست تولید آبزیان در لرستان را دارد
-
آبزیان دریایی در اولویت تولید قرار دارند
-
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیمه آبزیان در سیستان
-
برگزاری دورههای کاردانی تکثیر آبزیان در کشور
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.