به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره طبخ آبزیان، حسین شاهکلایی اظهار کرد: باید به مردم روشهای پرورش و طبخ آبزیان را آموزش داد تا به دنبال آن سبب توسعه آبزیپروری و افزایش مصرف سرانه ماهی در جامعه باشیم.
وی گفت: در راستای آن برای توسعه پایدار باید همزمان ایجاد بازار مصرف و جایگاههای عرضه مطمئن و بهداشتی را نیز مدنظر داشته باشیم.
مسئول برگزاری سومین جشنواره طبخ آبزیان افزود: با توجه به عملکردها و طرحهای موفق انجام شده در استانهای دیگر و برگزاری جشنوارهها و کلاسهای طبخ آبزیان در استان و ایجاد مراکز متعدد عرضه ماهی در مکانهای خاص و بهداشتی سبب سهولت در تهیه ماهی سالم و ارزان هستیم.
وی از برگزاری سومین جشنواره طبخ آبزیان خبر داد و تصریح کرد: سومین جشنواره طبخ آبزیان به همت مدیریت شیلات و آبزیان قم روز جمعه 25 آذر ماه در حاشیه هفتمین نمایشگاه صنعت دام، طیور و آبزیان برگزار میشود و در آن به سه نفر از خانوادههایی که در طبخ آبزیان رتبه کسب کنند، جوائز نفیسی اهدا میشود.
انتهای پیام/ج30
اخبار مرتبط
-
برگزاری کلاسهای طبخ آبزیان در زابلی و سیبوسوران
-
افزایش 70 درصدی تولید ماهی در شهرستان ملکان
-
حضور فعال جهاد کشاورزی هرمزگان در همایش ملی آبزیپروری
-
برگزاری کلاس طبخ آبزیان در شهرستان سراوان
-
هفتمین نمایشگاه دام، طیور و آبزیان در قم برگزار میشود
-
انباشت پسماند آبزیان، مشکل ریشهای بهداشت بندرعباس
-
آبزیپروری نیازمند مدیریت علمی یکنواخت است
-
شیوع بیماری، چالش اصلی توسعه آبزیپروری است
-
دورود مقام نخست تولید آبزیان در لرستان را دارد
-
آبزیان دریایی در اولویت تولید قرار دارند
-
تدوین نقشه راه توسعه آبزیپروری ماهیان سردآبی کشور
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.