اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون بنیاد نخبگان استان زنجان:

هنوز دانشگاه و صنعت ظرفیت‌های یکدیگر را باور نکرده‌اند

خبرگزاری فارس: معاون بنیاد نخبگان استان زنجان با بیان اینکه دیوار بلند بی‌اعتمادی بین صنعت و دانشگاه دیده می‌شود، گفت: هنوز این دو نهاد ظرفیت‌های یکدیگر را باور نکرده‌اند که این بی‌توجهی بیشتر از سوی صنعت دیده می‌شود.

هنوز دانشگاه و صنعت ظرفیت‌های یکدیگر را باور نکرده‌اند
سهراب رحمانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های صورت گرفته علیه کشور این امر موجب شده تا تحقیقات و پژوهش‌های کشور با بسیج همگانی پژوهشگران در راستای کاربردی شدن به پیش رود. 
وی ادامه داد: تا کنون دانشگاه فعالیت‌های تولید علمی را در نظر داشته و همواره در این مراکز تمرکز بر چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر بین‌المللی بوده و پژوهشگران به گسترش مرزهای دانش فکر می‌کردند. 
معاون بنیاد نخبگان استان زنجان تصریح کرد: گر چه ارائه پژوهش‌های مختلف در مجلات بین‌المللی فعالیتی با ارزش محسوب می‌شود، اما به تنهایی کارآمد نیست، چرا که عملا نتایج این تحقیقات در کشورهای دیگر استفاده شده و برای کشور نتیجه‌ای نداشته است. 
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در آئین‌نامه ارتقای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور بر ضرورت ارائه پژوهش‌های کاربردی تاکید شده، افزود: با ارائه این آئین‌نامه همه پژوهش‌ها به صورت کاربردی ارائه می‌شوند. 
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر اختلاف فاحشی بین صنعت و دانشگاه وجود دارد، خاطرنشان کرد: ضروری است این اختلاف با حضور و توجه هر دو طرف کاهش یابد. 
وی با بیان اینکه دیوار بلند بی‌اعتمادی بین صنعت و دانشگاه در حال حاضر دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: هنوز این دو نهاد ظرفیت‌های یکدیگر را باور نکرده‌اند که این عدم توجه بیشتر از سوی صنعت دیده می‌شود. 
معاون بنیاد نخبگان استان زنجان ادامه داد: باید پروژه‌های پژوهشی صنعتی نتیجه مطلوبی برای توسعه کشور داشته و خروجی آن به نحوی باشد که صنعت راغب به ارائه پژوهش‌های خود به دانشگاه کند. 
وی با اشاره به اینکه برخی از پروژه‌‌هایی که از سوی محققان انجام می‌شود، خروجی مطلوبی برای صنعت ندارد، یادآور شد: اگر دانشگاه بتواند پروژه‌های صنعتی را با خروجی مناسب انجام دهد، بسیاری از مشکلات این بخش حل می‌شود. 
رحمانی تصریح کرد: باید در پروژه‌های پژوهشی، مشکلات صنعت را در نظر گرفت و به دنبال ارائه پژوهش‌هایی بود که مشکلات صنعت را حل می‌کند. 
وی با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌هایی که در کشور انجام شده در کتابخانه‌ها خاک خورده و عملا مشکلات جامعه را حل نمی‌کند، خاطرنشان کرد: پایان‌نامه‌های دانشجویی نیز از جمله این پژوهش‌ها محسوب می‌شوند. 
رحمانی بر ضرورت گذر از این مرحله تاکید کرد و گفت: ورود به فاز جدید پژوهش‌های کاربردی راه حل مناسبی برای مشکلات پژوهش کشور است. 
انتهای پیام/و۲۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول