سیدغلامرضا نبوینامقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار داشت: 5 هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این بخش اشتغال دارند.
وی افزود: سطح کشت سبزیجات در نیشابور حدود 600 هکتار است.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور با بیان اینکه سبزیکاران نیشابوری برای آبیاری مزارع سبزی از آب چاههای عمیق استفاده میکنند، گفت: سبزی تولیدی این شهرستان از عطر و طعم و کیفیت بالایی برخوردار بوده و در صورت مدیریت بیشتر و جایگزینی و کاهش مصرف کود شیمیایی بر کیفیت آن افزوده میشود.
نبوینامقی ادامه داد: در حال حاضر سبزیجات نیشابور جزو با کیفیتترین سبزی کشور بوده و گرچه میزان نیترات موجود که ناشی از مصرف کودهای ازته است نسبت به سبزیجات سایر مناطق کشور از میزان بسیار پایینی برخوردار است اما به منظور کاهش هر چه بیشتر این میزان و تولید سبزیجات با کیفیت بالاتر اجرای این طرح در دستور کار مدیریت جهادکشاورزی شهرستان قرار گرفته است.
وی اعلام کرد: تفاهمنامه همکاری بین این تشکیلات و شرکت تعاونی سبزیکاران برای کاهش مصرف کودهای شیمیایی با هدف افزایش کیفیت سبزیجات این شهرستان انجام شد.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور یادآور شد: این تفاهمنامه با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت تعاونی سبزیکاران نیشابور، مسئولان و کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی نیشابور امضا شد.
نبوی خاطرنشان کرد: پس از توافقات نهایی کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی با همکاری شرکت تعاونی سبزیکاران نیشابور، در مراحل مختلف به مزارع شهرستان مراجعه کرده و روشهای کاهش مصرف کودهای ازته و بهترین جایگزین آن را در قالب اجرای طرحهای اجرایی و برگزاری کلاسهای آموزشی به کشاوزران سبزی کار شهرستان ارائه میکنند.
انتهای پیام/م30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.