طرح بهبود کیفیت زعفران ایران از استاندارد جهانی بالاتر است
خبرگزاری فارس: نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی گفت: زعفرانهای فرآوری شده در قالب طرح بهبود کیفیت و شناسه تولید زعفران ایران، بالاتر از استانداردهای جهانی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، علی حسینی پیش از ظهر امروز در جمع مسئولان خراسان جنوبی اظهار داشت: با اعلام نتایج آزمایشهای صورت گرفته روی زعفرانهای تولید شده در قالب این طرح، رکورد جدیدی از نظر رنگدهی و عدم آلودگی به دست آمده که در نوع خود بینظیر است.
وی با بیان اینکه نمونههای آزمایش شده به صورت کاملا تصادفی از زعفرانهای تولیدی کشاورزان انتخاب شدهاند، افزود: نتایج آزمایشها نشان داده که کیفیت زعفران تولیدی با این روش فراتر از استانداردهای موجود است.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی ادامه داد: نمونههای زعفران در آزمایشگاه اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی، آزمایش و نتایج آن تایید شده که بر اساس نتایج آزمایشها، اصلیترین هدف طرح بهبود کیفیت زعفران تحقق پیدا کرده است.
حسینی درباره ارتقای کیفیت زعفران تولید شده، گفت: در قالب این طرح، سه پایگاه فرآوری در روستاهای شهرستان قاینات احداث شده و کشاورزان با رعایت استانداردهای علمی و بهداشتی در این پایگاهها زعفران خود را خشک و بستهبندی کردهاند.
وی یادآور شد: طرح بهبود کیفیت و شناسه تولید زعفران خالص ایران در آبانماه سالجاری با همکاری مشترک شورای ملی زعفران، کانون هماهنگی دانش و صنعت زعفران، بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، جهاد کشاورزی قاینات و شبکه بهداشت و درمان قاینات به صورت پایلوت در سه روستای این شهرستان به عنوان یکی از قطبهای تولید طلای سرخ اجرا شده است.
انتهای پیام/خ۲۰