اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان:

شرکت نفت در قبال روستاهای پلدختر مسئول است

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت آبفار لرستان گفت: شرکت نفت در قبال آلودگی آب شرب روستاهای پلدختر مسئول است و تاکنون به تعهدات خود عمل نکرده است.

شرکت نفت در قبال روستاهای پلدختر مسئول است
علیرضا کاکاوند امروز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در خرم‌آباد گفت: 7 هزار نفر در 11 روستایی توابع شهرستان پلدختر سه سال است که با مشکل آلودگی نفتی در آب شرب خود مواجه هستند.
وی با اشاره به اینکه شرکت نفت برای حل مشکلات روستاهای پلدختر به تعهدات خود عمل نکرده است، گفت: آب شرب سالم این روستاها در گذشته از منبع چاه تأمین می‌شد که به دلیل ترکیدگی خط لوله نفت در سال 88 خسارات زیادی به بخش‌های کشاورزی، دام و به خصوص آب شرب ساکنان این منطقه وارد کرد و مشکل آلودگی آب شرب این روستاها همچنان وجود دارد.
کاکاوند با اشاره به برآورد 350 میلیارد ریالی برای اعتبار هزینه‌های انتقال در منطقه توسط شرکت آبفار گفت: در ابتدا مقرر شد که این اعتبار را شرکت نفت تأمین و پرداخت نماید اما این میزان توسط هیئت مدیره شرکت نفت به 200 میلیارد تومان کاهش یافت.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: برای آب‌رسانی به مورانی و جلگه خلج 7 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
کاکاوند یادآورشد: شرکت نفت تنها 10 درصد از تعهد خود را انجام داده است، این در حالی است که پروژه 90 درصد پیشرفت دارد.
 وی اضافه کرد: در راستای حل مشکل این روستاییان در مراحل اولیه اجرای طرح آب‌رسانی از منطقه گل گل تا افرینه پلدختر حدود 50 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شد تا در قالب 8 هزار و 500 متر خط انتقال آب در منطقه ایجاد شود و با توجه به صعب‌العبور بودن منطقه هزینه انتقال خط لوله بیش از اعتبار پیش‌بینی شده انجام گرفت.
کاکاوند از مسئولان شرکت نفت خواست در حل مشکل این روستاها به تعهدات خود عمل کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: شرکت نفت قرار بوده 3,5 میلیارد تومان برای جبران خسارت وارده به شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان پرداخت کند، اما از سال 88 تاکنون فقط 350 میلیون تومان پرداخت کرده است.
وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر 887 روستای لرستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستند که حدود هفت درصد جمعیت روستایی لرستان را تشکیل می‌دهند.
کاکاوند با بیان اینکه بیشتر این روستاها زیر 10 خانوار جمعیت دارند، اظهار داشت: 180 میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکل کم آبی این روستاها نیاز است.
وی افزود: استان لرستان در مجموع دارای 2 هزار و 836 روستا با 144 هزار و 395 خانوار و 682 هزار و 700 نفر جمعیت است.
کاکاوند اظهار داشت: از این تعداد یک‌هزار و 929 روستا با جمعیتی معادل 628 هزار و 500 نفر از شبکه آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند که یک هزار و 370 روستای آن دارای جمعیتی بالای 20 خانوار و 559 روستا نیز کمتر از 20 خانوار جمعیت دارند.
وی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آب آشامیدنی در مناطق روستایی استان لرستان 128 لیتر در هر شبانه روز است و این درحالی است که میزان تولید آب در مناطق روستایی لرستان حدود 170 تا 200 لیتر در طول شبانه روز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: شاخص بهره‌مندی مردم روستاهای لرستان از آب آشامیدنی 75,34 درصد است که قرار است این شاخص تا پایان سال جاری به 87,5 درصد و تا پایان برنامه پنجم توسعه به 92 درصد برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: طی سال 89 برای اجرای 202 طرح عمرانی آب‌رسانی در لرستان 220 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که 201 میلیارد و 500 میلیون ریال آن تخصیص یافته است.
انتهای پیام/صا10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول