اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با کاهش ۱۰۰ گرم زباله توسط هر شهروند؛

کاهش یک میلیارد تومانی هزینه‌های پسماند اهواز

خبرگزاری فارس: رئیس حفاظت محیط زیست اهواز گفت: در صورتی که هر شهروند اهوازی ۱۰۰ گرم از زباله‌هایش را کم کند، هزینه‌های سالانه یک میلیارد و ۱۸۶ میلیون تومان کاهش می‌یابد.

کاهش یک میلیارد تومانی هزینه‌های پسماند اهواز
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز آرمین صارمی فرد ظهر امروز در کارگروه پسماند خوزستان با اشاره به اینکه حدود سه ماه از تشکیل اداره حفاظت محیط زیست اهواز می‌گذرد، نخستین رویکرد این اداره را ارتقای شاخص زیست محیطی و مدیریت پسماند‌ها و مواد زائد جامد در اهواز عنوان کرد و افزود: اخیرا راه‌اندازی گشت ویژه پسماند با همکاری شهرداری اهواز و مستندسازی از نقاط آلوده شهر اهواز در این راستا صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: تاکنون۸۰ نقطه در اهواز بازدید شدند و مناطقی که دارای بار آلایندگی بود شناسایی و به شهرداری‌های مناطق برای رفع مشکل ابلاغ شد، اما از بین هشت منطقه فقط مناطق یک، ۳ و ۶ شهرداری اهواز همکاری کردند.
وی با اشاره به جای خالی آموزش‌های شهروندی در ساماندهی پسماندهای شهری، اظهار داشت: بر اساس مساحت، جمعیت و تناژ میانگین تولید زباله در اهواز ۹۵۰ گرم است و بیشتر از ۶۰۰ گرم متوسط کشوری است.
وی عدم مشارکت شهروندان، عدم یارگیری و عدم آموزش را یکی از مشکلات اهواز دانست و افزود: با وجودی که خدمات به شکل تعریف نشده‌ای به شهروندان افزایش یافته، اما به دلیل استفاده نکردن از ظرفیت مردم و عدم مشارکت شهروندان هزینه‌ها بالاست.
وی اظهار داشت: در صورتی که تولید زباله در هر کدام از شهروندان ۱۰۰ گرم کاهش یابد با احتساب ۲۵ تومان هزینه برای دفع هر کیلوگرم زباله، سالانه یک میلیارد و ۱۸۶ میلیون تومان هزینه‌ها کاهش می‌یابد.
به گفته وی، به دلیل عدم آموزش و همراهی شهروندان در حال حاضر ۸۰ درصد هزینه‌های شهرداری در جمع‌آوری زباله صرف می‌شود.
وی در ادامه اظهار داشت: عوامل بازیافت غیررسمی در جابجایی شهر به ویژه در جاده خرمشهر وجود دارند که زباله را به شکل بسیار زشت و انبوه انباشته می‌کنند.
وی با اشاره به مشکل انباشته شدن نخاله در بسیاری از نقاط شهر به ویژه در ساحل رودخانه کارون این مشکل را نیازمند ساماندهی دانست.
وی تصریح کرد: ۶۴ درصد مشکل پسماندهای اهواز به انباشته شدن زباله و نخاله، ۲۶ درصد به پراکندگی زباله و ۱۰ درصد به آتش زدن زباله و فضولات دامی مربوط می‌شود.
وی همچنین در مورد مدفن فعلی پسماندهای اهواز گفت: پراکنش زباله، دفن غیربهداشتی، عدم مدیریت بهینه و تردد دوره گردان از مشکلات این محل است.
انتهای پیام/ص20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول