به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، محمدرضا معتمدی ظهر امروز در حاشیه مراسمی که به مناسبت هفته بهداشت و روان و روز جهانی غذا در دبستان پسرانه عرفان ناحیه دو شهرستان ساری برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برنامههای کلانی برای نوع تغذیه دانشآموزان در مدارس تدوین شده است، اظهار داشت: یکی از ارکان مهم سلامتی تغذیه است که در سلامت جسم و روان موثر بوده و استفاده از غذاهای سالم و بدون چربی، نمک و نیترات که در مدارس عرضه میشد با هماهنگی آموزش و پرورش ممنوع اعلام شد.
وی افزود: جایگزین غذاهای پرچرب و حاوی نیترات در مدارس میوه و لقمههای سالم در نظر گرفته شده است.
معتمدی با بیان اینکه برنامههای آموزشی کلانی در سطح تمامی خانههای بهداشتی و درمانی و مراکز بهداشتی برای عموم در نظر داریم، تصریح کرد: آموزش در اولویت برنامههای فرهنگی به منظور استفاده از غذاهای سالم است که در این بخش آموزش چهره به چهره به افرادی که به مراکز بهداشتی مراجعه میکنند تعلیم داده میشود.
این مقام مسئول، فضای عمومی آموزش را برای داشتن غذاهای سالم گسترده دانست و یادآور شد: آموزش استفاده و تهیه غذاهای سالم را برای صنوف مختلف برگزار کردهایم.
وی درباره حذف شیر از بسته غذایی مدارس گفت: بحث الگوسازی تغذیه در مدارس مورد توجه است و فضای مناسبی است برای ارتقای سلامت جامعه هزینههایی را متحمل شویم.
معتمدی ادامه داد: توزیع شیر در مدارس سلامت را برای دانشآموزان به همراه داشت و در این راستا باید چارهاندیشی شود تا این مواد مغذی که در رشد فکری و جسمی بچهها مفید است در مدارس توزیع شود.
وی استفاده از آرد سبوسدار را برای مواد مغذی نان موثر دانست و خاطرنشان کرد: پیگیریهای زیادی با شورای آرد و نان استان داشتیم تا عرضه آرد سفید برای پخت نان در خبازیها کم شود که در این راستا نانواییهای غیرآزادپز اجازه پخت نان با آرد سفید را ندارند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ساری اظهار داشت: نانهای بربری باید 18 درصد، سنگک و لواش باید 15 درصد سبوس داشته باشند و برای وجود سبوس در نان باید از راهکارهای قانونی استفاده شود.
انتهای پیام/ح20
اخبار مرتبط
-
40 درصد از انواع سرطانها به تغذیه برمیگردد
-
تغذیه ورزشکاران در کسب قهرمانی تاثیرگذار است
-
طرح توزیع تغذیه مناطق محروم اجرا میشود
-
غفلت از تغذیه دختران نوجوان زمینهساز مشکلات آینده میشود
-
بیماران قلبی در ایام حج از تغذیه خود مراقبت کنند
-
35 درصد کودکان در کشورهای جهان سوم دچار سوء تغذیه هستند
-
قم باید محور تغذیه فکری شیفتگان اهل بیت(ع) باشد
-
51 درصد سالمندان کردستانی در معرض خطر سوتغذیه هستند
-
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی استانی ضروری است
-
افتتاح پایگاه تغذیه سالم در یکی از مدارس شیراز
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.