به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی سازمان بازرگانی استان قم، سیدمحمد طاهری در حاشیه بازدید از نمایشگاه پاییزه قم با تقدیر و تشکر از مسئولان برگزاری نمایشگاه و ریاست سازمان بازرگانی قم تصریح کرد: امسال 5 درصد از کل فضای نمایشگاه به بخش آبزیان اختصاص یافته است که این امر موجب ترویج فرهنگ مصرف غذای دریایی میشود.
وی با اشاره به واگذاری یک غرفه رایگان برای آموزش طبخ آبزیان در بخش عرضه ماهی از طرف سازمان بازرگانی به شیلات استان قم گفت: این کلاسها به مدیریت شیلات استان و با همکاری سازمان بازرگانی استان قم در ایام برپایی نمایشگاه از ساعت 19 و 30 دقیقه تا 20 و 30 دقیقه برگزار میشود و شرکت در آن برای عموم آزاد است.
طاهری هدف از برگزاری این کلاسها را افزایش سرانه مصرفی آبزیان در خانوادههای استان عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون استقبال خوبی از این کلاسها به عمل آمده است.
وی با اشاره به فواید بیشمار مصرف آبزیان افزود: برای تشویق خانوادهها به مصرف آبزیان در این کلاسها هر روز به تعدادی از شرکتکنندگان جوایزی از طرف شیلات قم اهدا میشود.
مدیر شیلات قم با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در قم 6/4 و بسیار پائین است، خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت مصرف ماهی در قم به یک گروه مشاوره واگذار شده است که پس از اعلام نتایج بررسیهای گروه مشاوران، برای ترویج فرهنگ مصرف ماهی برنامه ریزیهای مناسب انجام میشود.
طاهری افزود: حضور غرفههای عرضه محصولات دریایی در نمایشگاه پاییزه موجب افزایش سرانه مصرف میشود و از مسئولین سازمان بازرگانی میخواهیم که تمهیدات لازم را برای حضور عرضکنندگان آبزیان فراهم کنند.
وی در پایان با اشاره به افزایش سطح کیفی سازه غرفههای نمایشگاه پاییزه امسال گفت: وجود چنین سازههایی موجب ایجاد امنیت برای غرفه داران و بازدیدکنندگان میشود.
انتهای پیام/ج30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.