حسن هوشمند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در لارستان اظهار داشت: به منظور بالا بردن سرانه مصرف آبزیان، این دوره آموزشی با شرکت بانوان در شهر لار برگزار شد.
وی افزود: در این طرح که با همکاری و مشارکت مرکز مشارکت زنان نیکوکار بنی فاطمه (س) شهر لار برگزار شد، 90 نفر از بانوان شرکت داشتند.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در ادامه بیان کرد: مدت برگزاری این کلاس دو ماه بود و در این مدت سه دوره آموزشی طبخ غذای جدید ماهی و میگو آموزش داده شده است.
هوشمند با بیان اینکه طبق نظریه پزشکان لااقل باید هفتهای دو بار از گوشت آبزیان استفاده کرد تا در سلامتی ما تأثیر داشته باشد، گفت: در این دوره آموزشی طبخ غذا، طباخان و آشپزان با تجربه و تحصیلکرده طبخ پنج نوع غذای جدید از ماهی و میگو را به بانوان علاقمند شهر لار و روستای فرمود آموزش دادند.
وی در پایان اظهار داشت: این کلاسها با استقبال بانوان لاری همراه بود و برای ادامه برگزاری کلاسهای آموزشی طبخ غذاهای آبزیان چند درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی لارستان رسیده است.
انتهای پیام/آ30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.