تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda3 ساعت پیش

آرزوی سه ماه پیش از شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی که اکنون برآورده شد...

حجت‌الاسلام والمسلمین محمّدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر شهید انقلاب اسلامی: برای افتتاح صحن مطهر حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در نجف، دعوت کرده بودند رفتم؛ برگشتم، گفتم : «آقا! من آنجا از امام حسین علیه‌السلام تقاضا کردم، استدعا کردم، التماس کردم که جنابعالی را این توفیق نصیبتان بشود و بی…نمایش بیشتر
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه‌زهرا نصراللهی‌
@nasrollahi3 ساعت پیش

دلتنگی‌های ۱۰‌ ساله آیت‌الله خامنه‌ای برای مشهد

«الان واقعاً محبوب‌ترین جای دنیا به نظر من مشهد است»؛ وصیت آیت‌الله خامنه‌ای برای خاکسپاری در جوار بارگاه رضوی، آخرین پرده از آرزوی دیرینه‌ای بود که سال‌ها با دلتنگی در سینه داشت؛ مردی که تمام لذت روحی خود را در آستان امام رئوف می‌جست و سرانجام برای همیشه در پایتخت معنوی‌اش ماندگار می‌شود.

تصویر نمایه‌ی ‌وعده صادق‌
@vadehsadeq9 ساعت پیش
با تأکید و تحقیق عرض می‌کنم؛ تشییع قائد شهید امت در نجف، در تاریخ عراق بی‌نظیر بود.حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ملک‌زاده
۳۵ MB

@nasrollahi9 ساعت پیش

رهبر شهید: می‌خواستم نجف بمانم؛ آقا نگذاشت

طلبه جوانی که در زمستان ۱۳۳۶ با مخالفت پدر نتوانست در حوزه علمیه نجف بماند و بعدها با کینه ساواک برای همیشه از زیارت عتبات محروم شد، امروز پس از نزدیک به ۷۰ سال دوری به خاک محبوبش رفت.

تصویر نمایه‌ی ‌رضا معممی مقدم‌
@reza_m_moghaddam11 ساعت پیش

تشییع در پایتخت تشیع

نجف، تنها یک شهر نیست؛ قلب تپنده تاریخ تشیع است. شهری که قرن‌هاست نامش با امامت، فقاهت، جهاد، اجتهاد و ولایت گره خورده و هر کوچه‌اش روایتگر گامی از مسیر عاشقان اهل‌بیت(ع) است. اگر قم، خاستگاه انقلاب اسلامی بود، نجف ریشه‌ای است که این شجره طیبه از آن سیراب شد. از همین رو، تشییع رهبر شهید در نجف، صرفا…نمایش بیشتر
۳۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync718 ساعت پیش

آیا می‌دانستید جنگ ۱۹۹۱ عراق و آمریکا هم دقیقا شبیه جنگ امروز ایران و آمریکا بود؟!

آمریکا ۳۸ روز عراق را بمباران کرد و مثل ایران زیر ساخت های اقتصادی و پل ها و پایگاه های نظامی را هدف قرار داد. رسانه ها از حمله زمینی و تغییر حکومت در عراق می‌گفتند. رسانه های عراق از عدم موفقیت آمریکا در حمله زمینی و تغییر نظام می‌گفتند.

@Seyedekhoda1 روز پیش

غرقِ خون، هرچند جام روزی‌ام چون لاله بود از کنارِ خوانِ قسمت، شادمان برخاستم

این بیت از خود آقاست؛ از غزلی با ردیف برخاستم ... ردیفی در وصف شعار این روزها: #باید_برخاست

تصویر نمایه‌ی ‌علی اکبر خیرخواه‌
@A_A_kheirkhah1 روز پیش

#آقای_شهید_ایران پس از ۳۷ سال، از ایران خارج شدند 💔

▪️امشب حال‌ و هوای وطن متفاوت است. پس از ۳۷ سال، سکان‌دار کشتی انقلاب، خاک ایران را برای سفری معنوی به مقصد عتبات عالیات ترک کرده است تا دل‌های بسیاری در بدرقه این مسافر آسمانی، راهی دیار یار شوند.من ایرانم و تو عراقیچه فراقی چه فراقی ...احساس می‌کنم امشب، به معنی واقعی یتیم شدیم... 💔

@Seyedekhoda1 روز پیش

دعایی که امام سجاد علیه السلام برای نابودی حرمله خوندند

بعد از ۴۰ روز خبر به درک واصل شدن حرمله بهشون رسید.

تصویر نمایه‌ی ‌آزاده شاهچراغی‌
@Azadeh_shahcheraghi1 روز پیش

باطل السحر سناریوهای واشنگتن!

حضور میلیونی ایرانیان در مراسم بزرگداشت شهدا، ترامپ و تحلیلگران غربی را شوکه کرد.
۱۰ MB

@Seyedekhoda1 روز پیش

آیت‌الله جوادی :«امروز ریختن خون ترامپ و صهیونیست‌ها خواسته امام زمان ارواحنا له الفداء است».

نَــزَلَ بِعِــزِّ جَلَالِــكَ وَ قُدسِــكَ وَ جَبَروتِــكَ وَ عَظَمَتِــكَ و مَلَكوتِــكَ مُجاهِــداً وَ شَهیــداً و قَتیـلًا ...تمام پلاکاردها و پرچم‌ها، تمام فضای مجازی و حقیقی رو پر کنید از حکم آیت‌الله جوادی آملی:«امروز ریختن خون ترامپ و صهیونیست‌ها خواسته امام زمان ارواحنا له الفداء است».نمایش بیشتر
۴ MB

@reza_m_moghaddam1 روز پیش

میزان محبوبیت در آینه تشییع

در سیاست، محبوبیت را با نظرسنجی‌ها می‌سنجند؛ در انتخابات، با صندوق‌های رأی؛ اما در فرهنگ ایرانی و شیعی، معیاری دیگر نیز وجود دارد که گاه از همه این سنجه‌ها گویاتر است: تشییع.

تصویر نمایه‌ی ‌مریم خسروانی فراهانی‌
@MkhosravaniFarahani1 روز پیش

تاریخ ثبت کرد

رویترز در اتفاقی کم‌سابقه، برای نشون دادن جمعیتی که در تشییع امام خامنه ای رفتند، سراغ عکس‌های ماهواره‌ای رفت. #ایران #ایران_همدل #انتقام #رهبر_شهیدم @ResaneySabz
۷۷۸ KB

@Seyedekhoda1 روز پیش

واکنش رسانه های جهان به نماز و تشییع پرشکوه پیکر رهبر شهید در تهران

الجزیره: جمعیت عظیمی خیابان‌های تهران را پر کرده بودند.آسوشیتدپرس: حضور مردم از راهپیمایی برای قاسم سلیمانی هم بیشتر بود.نیویورک تایمز: روز دوشنبه صدها هزار عزادار در پایتخت ایران، تهران، گرد هم آمدند تا یاد آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر معظم ایران، را که دهه‌ها با مشت آهنین بر کشورش حکومت کرد گرا…نمایش بیشتر

@Seyedekhoda1 روز پیش

قدرم ندانستید اما مجتبایم را لطفا مرنجانید ای مردم خداحافظ...

سروده ای سوزناک از زبان امام شهیددارم ز تهران می‌روم مردم خداحافظدیگر مرخص می‌شوم ای قم خداحافظخیر تو را می‌خواستم ایران حلالم کنای طاعنان! این نیز رفراندوم خداحافظگفتند شد زیر زمین پنهان، گذشتم منرفتم ولی تا گنبد طارم خداحافظمستأجری بودم درون خانه‌ای کوچکآن هم که شد در بمب و موشک گم خداحاف…نمایش بیشتر
+1

بدرقه شاهان، بدرقه رهبران

تاریخ را فقط با جنگ‌ها، انقلاب‌ها و حکومت‌ها نمی‌توان خواند؛ گاهی آخرین بدرقه یک زمامدار، گویاترین روایت از همه سال‌های فرمانروایی اوست. روز تشییع، روزی است که فاصله میان حاکم و مردم آشکار می‌شود؛ روزی که نه رسانه‌ها، نه تشریفات و نه قدرت رسمی، بلکه حضور یا عدم حضور مردم، بخشی از حقیقت را روایت می‌ک…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌مختاری‌
@m_a_mokhtari1 روز پیش

می‌مانم همینجا؛ می‌جنگم تا کشته بشم...

شهید سید علی حسینی خامنه‌ای💔
۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مجتبی کریمیان‌
@Mkarimian1 روز پیش

غرب تاکنون به چنین جمعیتی هم نزدیک نشده

توئیت پربازدید یه کاربر کانادایی و مقایسه مراسم تشییع با کنسرت تیلور سوئیفتمیلیون‌ها نفر خیابان‌های ایران و عراق را برای مراسم تشییع یک «مرجع دینی» و رهبر مذهبی خود پر کردند. هیچ گردهمایی سیاسی یا فرهنگی در غرب تاکنون حتی به چنین جمعیتی نزدیک هم نشده است.در آمریکا، بزرگی جمعیت را با تعداد حاضران …نمایش بیشتر

@nasrollahi1 روز پیش

صدام خواب هم نمی‌دید عراق برای تشییع رهبر ایران تعطیل شود

شاید اگر تابستان ۱۳۵۹ (۴۶ سال قبل) به صدام حسین می‌گفتند روزی فرامی‌رسد که ۱۰ استان کشورش به احترام یکی از سرسخت‌ترین فرماندهان نظامی ایران کاملاً تعطیل می‌شود، باور نمی‌کرد. کسی که با غرور، وعده فتح ۳ روزه تهران را در برابر دوربین‌ها داد، حالا به زباله‌دان تاریخ رفت تا امروز پایتخت سابقش، تسلیم معن…نمایش بیشتر

مسجدِ جمکران، حرم، حوزه، حماسه

قم را نمی‌توان تنها یک شهر دانست؛ قم، خلاصه‌ای از هویت دینی و انقلابی ایران است. شهری که در آن، مسجد جمکران، حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، حوزه علمیه و حماسه قیام مردم در کنار یکدیگر، تصویری از ایمان، انتظار، فقاهت و وفاداری را به نمایش می‌گذارند. تشییع قائد شهید در قم نیز تنها یک مراسم بدرقه نبود …نمایش بیشتر