مادرهمهخوابنتوبیداری🙂💔
⚫️🌷خاکسپاری پیکر کودک شهید ۳ ساله قمی تجاوز رژیم صهیونیستی در بهشت معصومه قم#اسرائیل#آمریکا#صهیونیست#ایران#کودک۵ MB
@Springirl1 روز پیششاه شهید باشید! امام شهید باشید! نه فراری و ننگین!صحبت های بغض آلود هوشنگ طالع، نماینده مجلس زمان شاه، در مورد سرنوشت آخرین پادشاهان ایرانی!۳ MB
@shifteh_Haider2 روز پیشچرا این شبها در #خیابان بودن،کم از #پیاده_روی_اربعین نداره؟چون «کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا»چه روز و شبی و چه ارض و سرزمینی مناسب تر از این روز و شب های ایران زمین، برای #حضور که تحت تجاوز و بمباران اشقی ترین و پلیدترین سران جهانهکه دشمنان آشکار مکتب شیعه و دین اسلام و سرزمین ایران هستند!...↓۱۴ MB
@USANR3 روز پیشراهبرد صهیون
#صهیون #صهیونیزم #رژیم_صهیونیستی #رژیم_کودک_کش_صهیونیستی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #تنگه_هرمز #نصر_من_الله_وفتح_القریب #الیس_الصبح_بقریب #انا_علی_العهد #روز_نوزدهم #مرگ_پول #نفت #المنتقم #المنصور #روز_نوزدهم #جدال_احسن #عهد #وعده_الهی #عهد_خون #وعده_قطعی #من_یک_پاسدارم #خادم_حرم #ایران_جان #ای…نمایش بیشتر۶ MB
@hojjat_rahimzadeh3 روز پیش
@Rezaee19983 روز پیشآیا با ورود اسلام به ایران، جنگ در کشور اتفاق افتاد؟!یه نگاه تاریخی به سوابق #جنگ در کشورمون بندازیم...#جنگ_رمضان #ایران #اخبار #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل ۶ MB
@Springirl4 روز پیش🚨 چرا صهیونیستها از پهلوی حمایت میکنند؟#اینترنت #ایران #جنگ #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل۸ MB
@asra_babaei5 روز پیشفیلم| یادگار پدر
🎥زینب سلیمانی با انتشار یک ویدیوی کوتاه از حاجقاسم سلیمانی نوشت: به سعودی و امارات هشدار میدهیم که فرزندان مکتب حاجقاسم در محور مقاومت، برنامههای مفصلی برای خائنان تدارک دیدهاند!در این ویدیو حاج قاسم اشاره میکند که پیروزی تقدیر الهی است و آمریکا و سعودی کاری نمیتوانند بکنند.۷۱۰ KB
@hamandishi7 روز پیشجنایت جنگی علیه میراث مشترک بشریت در اصفهان
دکتر محمدامین امامی رئیس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه هنر اصفهان، جنگ را پدیدهای با تبعات غیرانسانی خواند و اصفهان را شهری دانست که هویت و زیباییاش گرهخورده به آثاری است که قرنها نماد همزیستی مسالمتآمیز ادیان الهی بودهاند؛ میراثی که اکنون زیر آتش حملات ناجوانمردانه قرار گرفته است.۲۸ MB
@FiruzehStudio7 روز پیشتاریخ ایران پره از سالها تحقیر؛ حتی وقتی اسرائیلی در کار نبود...!
ولی اینبار فرق میکنه…!ایران دیگه ضعیف نیست و زیر بار زور نمیره!۵ MB
@hajalitv7 روز پیش🔴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️🇮🇷.👈 این قسمت: عقل سلطنتطلب!🤡.#دفاع_مقدس#فتح_خیبر..🖥 کانال "#علی_سلطانی" در ایتا 👇https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694b۲ MB
@USANR7 روز پیشچو ايران نباشد تن من مباد
هوالحکیم.دريغ است که ايران ويران شودکنام پلنگان و شيران شودچو ايران نباشد تن من مبادبدين بوم و بر زنده يک تن مبادهمه سر به تن کشتن دهيم…نمایش بیشتر۱۶ MB
@Rouzbeh577 روز پیشآخرین صف بندی های عالم قبل از اومدن منجی این شکلیه!#اللهم_عجل_لولیک_الفرج۵ MB
@Kossaryousefi3 فروردین 1405این شهادت شمارا بپذیرد....
حاجی ما یادمون نمیره شما جدا از خوب بودن فدایی این امت و ملت بودین۳ MB