اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

حمایت مالی صندوق بین‌المللی پول از روند مذاکرات صلح در کلمبیا

بر اساس اعلام وزیر دارایی کلمبیا حمایت مالی صندوق بین‌المللی پول از مذاکرات صلح در کلمبیا به حل اختلاف 50 ساله بین دولت این کشور و نیروهای مسلح انقلابی (فارک) سرعت می‌بخشد.

حمایت مالی صندوق بین‌المللی پول از روند مذاکرات صلح در کلمبیا

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله‌سور»، «موریسیو کاردناس» وزیر دارایی کلمبیا اعلام کرد: دولت کلمبیا در حال مذاکره با صندوق بین المللی پول (IMF) می‌باشد تا از طریق دریافت حمایت مالی این صندوق، روند مذاکرات صلح در این کشور را سرعت بخشیده و  به اختلاف 50 ساله خود با نیروهای مسلح انقلابی (فارک) پایان بخشد.

کاردناس افزود: ما به دنبال یافتن راه‌هایی جهت تأمین مالی روند مذاکرات صلح در کلمبیا هستیم و در این راستا بهترین راه را دریافت کمک از سوی صندوق بین‌المللی پول می‌دانیم.

وی گفت: مذاکرات دولت کلمبیا و صندوق بین‌المللی پول تاکنون این نتیجه را در بر داشته که 1 گروه فنی برای شناسایی و بهره‌برداری از منابع مالی ممکن جهت تسریع روند مذاکرات صلح تشکیل گردد.

موریسیو کاردناس وزیر دارایی کلمبیا تصریح کرد: حمایت مالی صندوق بین‌المللی پول سیاست مالی جدیدی را در کلمبیا ایجاد می‌کند که می‌تواند به عنوان یک ابزار عالی در جهت ایجاد ثبات اقتصادی و رفع کاهش رشد اقتصادی و کاهش قیمت کالاها مورد استفاده قرار گیرد.

کاردناس اظهار کرد: جهانیان خواستار برقراری صلح در کلمبیا هستند ما نیز به همین منظور به دنبال ایجاد همکاری‌های گسترده با جامعه بین‌المللی در روند مذاکرات صلح هستیم.

در زمان ریاست جمهوری آلوارو اوریبه در سال 2002، تلاش‌های زیادی از سوی صندوق بین‌المللی پول و دولت کلمبیا برای رسیدن به یک توافق مشترک جهت تأمین مالی روند مذاکرات صلح انجام گرفت اما سیاست ریاکارانه صندوق بین‌المللی پول در جهت حمایت مالی از روند مذاکرات صلح بر علیه نیروهای «فارک» وارد عمل شد و به این گروه چریکی اجازه نداد به اهداف مهم خود از قبیل اصلاحات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دست یابد.

به گزارش انجمن حمایت از روند مذاکرات صلح کلمبیا مستقر در انگلیس (CPA) از زمانی که دولت کلمبیا  و صندوق بین‌المللی پول اولین توافق‌نامه خود را در اواخر سال 1990 به امضا رساندند سطح بیکاری در کلمبیا افزایش یافته، بحران اقتصادی عمیق‌تر شده، صنایع داخلی و کشاورزی فلج شده و کاهش عمده در توسعه برنامه‌های اجتماعی رخ داده که در نهایت این ریاضت‌های مالی شدید موجب شده است تا اختلافات اجتماعی و درگیری‌های مسلحانه در این کشور شدت گیرد.

با این حال مقامات کلمبیایی معتقدند دریافت کمک مالی از سوی صندوق بین‌المللی پول به تسریع روند مذاکرات صلح در این کشور کمک شایانی خواهد کرد.

دولت کلمبیا و نیروهای مسلح انقلابی (فارک) که مذاکرات صلح را از سال 2012 در هاوانا آغاز کرده‌اند تاکنون به چندین موافقت نامه در زمینه های مختلف دست یافته اند اما هنوز در مورد مسائلی مانند رسیدگی به امور قربانیان ،خلع سلاح و چگونگی پیاده سازی صلح دچار اختلاف هستند.

دولت کلمبیا در حال حاضر شدیدا به دنبال یافتن راهی جهت تأمین مالی روند مذاکرات صلح می‌باشد و در این راستا «خوآن مانوئل سانتوس» رئیس جمهور کلمبیا اخیرا گفت و گوهایی با دولت‌های ایالات متحده آمریکا و کشورهای مختلف اروپایی جهت دریافت کمک‌های مالی به منظور تسریع در روند مذاکرات صلح کلمبیا داشته است؛ اما تاکنون هیچ کشور اروپایی وعده حمایت مالی از روند مذاکرات صلح کلمبیا را نداده است.

انتهای پیام/ز

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول