اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دفتر نظارت بر مواد غذایی سازمان دامپزشکی تاکید کرد

تعطیلی کامل تمامی کشتارگاه‌های سنتی طیور کشور

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: کشتارگاه‌های سنتی طیور در کشور به طور کامل تعطیل شده‌اند.

تعطیلی کامل تمامی کشتارگاه‌های سنتی طیور کشور

هادی تبرائی امروز در حاشیه بازدید از کشتارگاه طیور همدان و دو واحد تولید صنایع غذایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: حوزه فعالیت دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی دو حوزه اماکن دامی و صنایع وابسته به دام و حوزه فرآورده‌هایی است که در این اماکن تولید می‌شود.

وی افزود: در حوزه اماکن دامی و صنایع وابسته به دام بحث نظارت بهداشتی برای اماکن مطرح است که این مهم در دو شاخه صدور پروانه بهداشتی در مراحل تأسیس و مراحل بهره‌برداری این اماکن و شاخه دیگر نیز بازرسی بهداشتی از این اماکن است.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: دامپزشکی بر بهداشت عمومی، استحصال، فرآوری و حمل و نقل و نگهداری در خصوص فرآوری‌های خام دامی نظارت دارد.

18 کشتارگاه صنعتی در کشور در حال تأسیس است

وی با بیان اینکه ابتدای پیروزی انقلاب تنها دو کشتارگاه‌های نیمه‌صنعتی طیور در کشور فعال بود، گفت: در حال حاضر 228 کشتارگاه صنعتی طیور در کشور فعالیت دارند که در این زمینه کشتارگاه‌های سنتی طیور در کشور به طور کامل تعطیل شده‌اند.

تبرائی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور 71 کشتارگاه صنعتی طیور در حال احداث است، گفت: این واحدها هنوز به مرحله بهره‌برداری نرسیده‌اند.

وی افزود: در حوزه کشتارگاه‌های دام در گذشته 750 کشتارگاه سنتی در کشور وجود داشت که عموماً در اختیار شهرداری‌ها بودند اما با تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان همیاری‌ها و دهیاری‌های شهرداری‌های وزارت کشور بسته شد، ساماندهی این کشتارگاه‌های سنتی در اولویت کاری قرار گرفت.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تشکیل کمیته ساماندهی کشتارگاه‌ها در استانداری‌ها اذعان داشت: در حال حاضر 67 کشتارگاه صنعتی دام شکل گرفته و حدود 18 کشتارگاه صنعتی نیز در حال تأسیس است.

وی با بیان اینکه در بحث بازرسی از واحدهای زیرمجموعه غالباً با موارد تخلف و تقلب بهداشتی مواجه می‌شویم، ادامه داد: بعد از ارسال موارد تخلف صورتجلسه تنظیم، فرآورده توقیف و ضبط می‌شود و پس از بررسی نتایج آزمایشگاهی تصمیم‌گیری می‌شود.

وی ادامه داد: اگر چنانچه تخلفات تکرارپذیری در زمینه نظارت و بازدید از واحدهای تولیدی مشاهده شود موارد به مراجع قضایی ارجاع می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به نظارت بهداشتی از سوی دامپزشکی و وزارت بهداشت بر روند تولید محصولات دامی گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ با وزارت بهداشت، نظارت بهداشتی بر حوزه‌ای که در خصوص فرآورده‌های خام دامی باشد با دامپزشکی است اما چنانچه محصول از حالت خام خارج شده و فرآوری شود، نظارت بهداشتی بر آن در حوزه وزارت بهداشت است.

برگزاری طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز

وی عنوان داشت: طبیعتاً چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی و وزارت بهداشت بر تولیدات دامی کاملاً جدا از هم نیست بلکه یک زنجیره است که همکاری هر دو دستگاه نظارتی در راستای اجرای بهتر کنترل و نظارت بهداشتی نیاز است.

تبرائی با اشاره به پیش رو بودن ایام نوروز نیز گفت: دامپزشکی علاوه بر وظیفه‌ای که در طول سال دارد چهار برنامه تشدید کنترل نظارت‌ها در برنامه‌دارد که از جمله این موارد بحث نوروز است.

وی با بیان اینکه طرح نوروزی امسال از 26 اسفندماه جاری تا 15 فروردین ماه آتی برقرار خواهد بود، ابراز داشت: در این طرح اکیپ‌های ویژه‌ای به صورت دو شیفت صبح و بعد از ظهر شکل می‌گیرد و در محل‌های مشخص مستقر خواهد شد.

انتهای پیام/89004/ت40/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول