سیدسعید حسینی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به اینکه اجرای مقررات بهداشتی به سختی انجام میشود در حالی که بهداشت تضمینکننده سلامت فرد و جامعه است، اظهار داشت: صنعتی کردن تولیدات دامی و خروج تولیدات از شیوه سنتی نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماریهای دام و طیور دارد که مطابق با الگوهای علمی و بینالمللی بوده و باید در کشور جدی گرفته شود.
وی تصریح کرد: با تبدیل واحدهای سنتی به صنعتی پیشگیری و مبارزه با بیماریها راحتتر و اثربخشتر بوده و احتمال وقوع بیماریها در بین جمعیتهای دامی کاهش مییابد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه وضعیت کشتارگاههای طیور در استان از نظر بهداشتی بسیار راضی کننده است، گفت: مباحث بهداشتی با توجه به صنعتی بودن کشتارگاههای طیور در استان به خوبی قابل اجرا هستند و مشکل خاصی در بحث کشتارگاههای طیور در استان وجود ندارد.
حسینی افزود: ما در تلاش هستیم الگوهای بینالمللی را در کشتارگاههای طیور مد نظر قرار داده و ضوابط بهداشتی جدیدی را تعریف کنیم.
وی با بیان اینکه وضعیت کشتارگاههای دام در استان رضایتبخش نیست، خاطر نشان ساخت: هم اکنون کشتارگاههای دام استان ساختار قدیمی داشته و به صورت سنتی هستند که مالکیت آنها در اختیار شهرداریها است و شهرداریها هم توجهی به وضعیت آنان ندارند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اینکه اجرای مقررات بهداشتی به سختی انجام میشود، گفت: کشتارگاههای دام استان به شدت نیاز دارند از این وضعیت خارج شوند که برای تحقق این مهم میطلبد استانداری و فرمانداریها کمک کنند تا به تدریج مدیریت کشتارگاههای دام به بخش خصوصی واگذار تا به افزایش هر چه بیشتر سلامت گوشت منجر شود.
انتهای پیام/87006/ی30/ث3001