اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دانشگاه شیراز عنوان کرد

احتمال استمرار تفکیک جنسیتی مدخل ورودی دانشگاه شیراز

سرپرست دانشگاه شیراز گفت: تفکیک جنسیتی مدخل ورودی این دانشگاه باید مورد بررسی علمی قرار گرفته، مزایا و معایب آن بررسی و سپس در مورد آن تصمیم‌گیری شود.

احتمال استمرار تفکیک جنسیتی مدخل ورودی دانشگاه شیراز

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مجید ارشاد بعد از ظهر امروز در مراسم معارفه خود و تودیع رئیس پیشین این دانشگاه اظهار داشت: بسیج دانشجویی را یک تشکل با آیین‌نامه سازمانی می‌دانم که می‌تواند در کنار تشکل‌های دیگر به ایجاد فضای شور و نشاط در دانشگاه کمک کند.

وی همچنین افزود: از این که دانشجویانی به سبب مسائل سیاسی دچار مشکل شده باشند اطلاع ندارم، اما در صورتی که این کار بر اساس قوانین نبوده و سلیقه‌ای رخ داده باشد، بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی را بررسی می‌کنیم.

سرپرست جدید دانشگاه شیراز اضافه کرد: افرادی که گمان می‌کنند حقی از آنان ضایع شده می‌توانند مراجعه کنند تا بررسی شود.

آینده‌پژوهی در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد

مسئول بسیج اساتید دانشگاه شیراز نیز در همین دیدار گفت: استکبار برای تمام کشورها برنامه‌های 50 ساله تدوین کرده و لازم است که دانشگاه‌ها از آن آگاه بوده و این موارد را مورد بررسی علمی قرار دهند.

غلامحسین زمانی افزود: نظام جمهوری اسلامی به عنوان ام‌القرای جهان اسلام و کشوری پیشتاز در ارائه الگوی تمدن اسلامی و سبک زندگی دینی به دنبال ساختن جهانی مملو از عدالت و به دور از ظلم و تعدی در حق مستضعفان است و به همین سبب استکبار به طور قطع با این موضوع مقابله می‌کند.

وی ادامه داد: با در نظر گرفتن نقش حساس ایران در معادلات جهانی به اهمیت جایگاه دانشگاه‌ها و روسا و استادان آن پی می‌بریم و به طور قطع رئیس دانشگاه در تبیین راه، تولید علم نافع، تکنولوژی کارآمد و مفید نقش مهمی دارد.

زمانی ابراز داشت: استراتژیست‌های آمریکا بررسی کردند که تا سال 2030 چه اتفاقاتی می‌افتد و اگر این مسائل را بررسی کنیم گاه برنامه‌های آنها تکان‌دهنده است.

به گفته وی، استکبار و در راس آن آمریکا نمی‌تواند وجود کشوری مستقل با برنامه‌هایی خارج از حیطه منافع خود را تحمل کنند تا چه رسد که آن کشور دیگر ممالک و ملت‌ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

وی با بیان مثالی در این زمینه گفت: در بعد جمعیت به عنوان یک مولفه تغییر دهنده بازی قدرت، خود کشورهای غربی و به ویژه آمریکا سالانه مهاجرانی را به ویژه از اقشار نخبه و تحصیل‌کرده می‌پذیرند که حضور این طیف نخبه اثراتی بر جامعه مهاجر‌پذیر و مهاجر‌فرست دارد و کشور میزبان را بهره‌مند و کشور مهاجرفرست را از آن ظرفیت خالی می‌کند.

مهاجرت روستا به شهر، اضافه شدن به طبقه متوسط و پاره‌ای موارد دیگر که در تغییر مولفه‌های فرهنگی و پارادایم قدرت دولت ملت‌ها اثر دارند در همین زمینه مورد اشاره زمانی قرار گرفت و از این منظر وی خواستار مطالعات آینده‌پژوهانه و استراتژیک در دانشگاه‌های کشور شد.

به گفته وی، آنگاه که جمعیت 2 میلیاردی طبقه متوسط فعلی جهان به 3 میلیارد برسد افزایش مصرف، وابستگی و درگیری بر سر شغل و امکانات و تنزل فرهنگی و ... به گسترش حوزه نفوذ قدرت غرب منجر می‌شود.

زمانی تصریح کرد: بعد دیگری که در مطالعات این‌ها بررسی شده بحث انرژی است که از انرژی فسیلی تا سایر انرژی‌ها را در بر گرفته حتی برای سوخت فسیلی قطب شمال نیز برنامه دارد.

وی بیان کرد: مسئله آب در آینده مسئله بسیار مهمی خواهد بود و لازم است کشورهای رو به رشد در این زمینه هوشیار باشند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: با توجه به رسالتی که کشور ما در جهان بر عهده گرفته لازم است که تمام نیروهای مخلص و معتقد کنار یکدیگر جمع آمده و برای تولید علم نافع و تکنولوژی کارآمد،  فعالیت جدی‌تری را آغاز کنند.

انتهای پیام/‌2448/ش40/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول