اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان مطرح کرد

جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ با ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی

معاون آموزشی، پژوهشی و برنامه‌ریزی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان گفت: فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه باید نهادینه و ارتباط بیشتری بین مردم و سازمان فنی و حرفه‌ای برقرار شود.

جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ با ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی

به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان آرش اخوان طبسی پیش از ظهر امروز در نخستین نشست ستاد مهارت که در سالن اجتماعات فرمانداری گلپایگان برگزار شد، اظهار کرد: جوانان باارزش‌ترین سرمایه کشور هستند که به علت شرایط اقتصادی نامناسب، نبود اشتغال و برنامه‌ریزی برای این قشر فعال از جامعه به یکی از دغدغه‌های دولت‌مردان تبدیل شده است.

وی بیان کرد: با ایجاد فرهنگ مهارت‌آموزی و متناسب با نیاز جامعه می‌توانیم به اشتغال پایدار برای جوانان دست پیدا کنیم.

معاون آموزشی، پژوهشی و برنامه‌ریزی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای متولی آموزش و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در کشور است و در استان اصفهان 54 مرکز ثابت فنی و حرفه‌ای و یک‌هزار و 200 آموزشگاه فعال مشغول خدمت‌رسانی هستند.

اخوان برگزاری کلاس‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای را گامی در جهت جلوگیری از مهاجرت به شهرها اعلام کرد و گفت: اگر بتوانیم آموزش‌های مهارتی را به جوانان ارائه دهیم و به ایجاد اشتغال پایدار آنان کمک کنیم از مهاجرت آن‌ها به شهرهای بزرگ جلوگیری کرده‌ایم. 

وی یادآور شد: باید فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه نهادینه شود و ارتباط بیشتری بین مردم و سازمان فنی و حرفه‌ای برقرار شود.

معاون آموزشی، پژوهشی و برنامه‌ریزی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان افزود: طی 9 ماه امسال در استان اصفهان 7میلیون نفرساعت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را گذرانده‌اند.

اخوان چالش اصلی فنی و حرفه‌ای را عدم اطلاع دقیق از نیاز واقعی بازار برشمرد و گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی، کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی و خدماتی، شهرداری‌ها و سایر نهادها و ارگان‌ها نیازهای خود را جمع‌آوری و به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اعلام کنند بسیاری از دغدغه‌های کشور برطرف خواهد شد.

وی از برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه فنی و حرفه‌ای در زندان و پادگان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در رشته‌هایی مانند خیاطی، رایانه، برق کلاس‌های آموزشی و مهارتی در همان مکان‌ها برگزار می‌شود.

معاون آموزشی، پژوهشی و برنامه‌ریزی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در شهرستان گلپایگان مهم‌ترین اولویت برگزاری دوره‌های آموزشی صنعت، کشاورزی و دام‌پروری است و اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان آماده برگزاری چنین دوره‌هایی در گلپایگان است.

* ترویج آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای در جامعه ضروری است

معاون فرمانداری گلپایگان نیز با تاکید بر لزوم مهارت‌آموزی در جامعه بیان کرد: ترویج آموزش‌های مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در جامعه ضروری است.

سعید طاهری خاطرنشان کرد: آموزش و ایجاد مهارت در بخش کشاورزی و دام‌پروری از اولویت‌های شهرستان گلپایگان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان گلپایگان قطب کشاورزی و دام‌پروری استان محسوب می‌شود، تاکید کرد: جهاد کشاورزی و فنی و حرفه‌ای با همکاری یکدیگر در برگزاری کلاس‌های آموزشی و ایجاد مهارت و ارتقای سطح بهره‌وری به این قشر از جامعه کمک کنند.

معاون فرمانداری گلپایگان همچنین به آموزش روستائیان و پرهیز از تمرکززدایی کلاس‌های آموزشی در مرکز شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به نیازسنجی محلی و شرایط اقلیمی و بومی کلاس‌های مهارت‌آموزی فنی و حرفه‌ای در روستاها برگزار شود.

رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای گلپایگان نیز در این نشست بیان کرد: در شهرستان گلپایگان هفت کارگاه آموزشی در رشته‌های تراشکاری، اتومکانیک، برق خودرو، جوشکاری، یارانه و نقشه‌کشی و 22 آموزشگاه آزاد به فعالیت مشغول هستند.

محمدحسین شفیعی افزود: طبق تعهدات آموزشی ابلاغ ‌شده از طرف استان اصفهان شهرستان گلپایگان طی 9 ماهه گذشته موفق شده است به 82 درصد از تعهداتش عمل کند و امیدواریم تا پایان سال به 100 درصد تعهدات آموزشی جامه عمل بپوشانیم.

انتهای پیام/2301/غ40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول