اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با حضور کارشناسان دامپزشکی در اراک

دوره آموزشی کنترل بهداشتی فرآورده‌های خوراکی آغاز شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی از آغاز به کار دوره آموزشی «اصول بازرسی و کنترل بهداشتی فرآورده‌های خوراکی با منشاء دامی» در اراک خبر داد.

دوره آموزشی کنترل بهداشتی فرآورده‌های خوراکی آغاز شد

علی‌اصغر حمزه‌لو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این دوره از امروز به مدت دو روز به همت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در اراک آغاز شده است.

وی تصریح کرد: در این دوره آموزشی 35 نفر از کارشناسان ادارات نظارت شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌های استان شرکت دارند و آخرین قوانین موجود در بخش نظارتی را فرا خواهند گرفت.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اهمیت و گستره وظایف اداره نظارت دامپزشکی در زمینه صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی واحدهای پرورش دام و طیور، به گستره فعالیت‌های این اداره در زمینه نظارت بر واحدهای توزیع فرآورده‌های خام دامی اشاره کرد و بیان داشت: اعمال کنترل‌های دقیق در زمینه صدور مجوزها و همچنین نظارت و کنترل‌های بهداشتی در پیشگیری از بروز بیماری‌های دامی و مسمومیت‌های جامعه انسانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

حمزه‌لو در پایان متذکر شد: امیدواریم با اجرای برنامه‌های آموزشی افزایش راندمان امور اجرایی و خدمت رسانی به جامعه هر چه بهتر و بیشتر صورت پذیرد.

انتهای پیام/87003/ذ20/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول