اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل ثبت احوال مازندران:

رشد جمعیت مازندران 1.2 درصد است

مدیرکل ثبت احوال مازندران گفت: رشد جمعیت مازندران 1.2 درصد است که در کشور در جایگاه سی‌ام قرار دارد.

رشد جمعیت مازندران 1.2 درصد است

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری،فرج‌الله ملکی ظهر امروز به مناسبت هفته ثبت احوال در جمع رسانه‌ها، اظهار داشت: صدور نخستین شناسنامه تا صدور کارت هوشمند ملی علاوه بر تصدیق هویت در فضای مجازی به عنوان زیر ساخت دولت الکترونیک در کشور قرار گرفت.

وی افزود: در حاضر تمام خدمات ثبت‌احوال به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه تنوع و تعدد حوزه فعالیت‌های ثبت‌احوال در سطح کشور گسترده است، ادامه داد: صدور اسناد هویتی ملت ایران،ساماندهی ثبت وقایع حیاتی در مهلت قانونی،استقرار جامع شناسایی ایرانیان،تولید،تسهیل و انتشار آمار تحولات جمعیتی،شرایطی را فراهم کرد تا نظام اجرایی کشور نگاه جدیدی در نظام حاکمیتی داشته باشد.

وی یادآور شد: ثبت‌احوال در افق 1404 سازمانی کارآمد و اثربخش،خلاق و نوآور برای عرصه خدمات و زیرساخت دولت الکترونیک جایگاه نخست را در منطقه برای خود رقم می‌زند.

ملکی یکی از نکات حائز اهمیت حوزه ثبت‌احوال را مهندسی فرهنگ نامگذاری عنوان کرد و ادامه داد: یکی از دغدغه‌های سازمان ثبت‌احوال نیاز همراهی همه دستگاه‌های فرهنگی برای مهندسی فرهنگ نامگذاری است.

وی به فعالیت ثبت‌احوال در مازندران اشاره کرد و گفت: سال 1305 اداره ثبت احوال مازندران در شهرهای ساری، قائمشهر، بابل،آمل و تنکابن شکل گرفت و هم‌اکنون با 28 اداره و 14 نمایندگی مکانیزم خدمات‌رسانی می‌کند.

مدیرکل ثبت احوال مازندران با بیان اینکه مازندران طبق سرشماری سال 90 دارای 3 میلیون و 131 هزار و 332 نفر جمعیت است،تصریح کرد: یک‌میلیون و 571 هزار و113 نفر مرد و بقیه زن هستند.

وی افزود: از کل جمعیت مازندران یک‌میلیون و 777 هزار و 940 نفر معادل 56.8 درصد در شهر و یک میلیون و 353 هزار و 392 نفر معادل 43.2 درصد در روستاها زندگی می‌کنند.

ملکی با اشاره به اینکه یکی از مباحث مهم در کشور و استان تک فرزندی است، گفت: رشد جمعیت مازندران 1.2 درصد است که در کشور به جایگاه سی‌ام رسیدیم.

وی از راه‌اندازی ادارات و پایگاه‌های درخواست کارت هوشمند در شهرستان‌ها راه‌اندازی می‌شود، افزود: اهم پروژه‌های مهم ثبت احوال مازندران،اتقان اسناد هویتی، راه‌اندازی ایستگاه و اخذ درخواست صدور کارت هوشمند ملی،آرشیو الکترونیک،اسناد سجلی،صدور شناسنامه مکانیزه تحت وب، ایجاد گنجینه اسناد مشاهیر و سرداران شهید مازندران و ثبت به موقع وقایع چهارگانه استان را شامل می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال مازندران  گفت: ثبت ازدواج یکی از ماموریت‌های سازمان ثبت احوال است که با همکاری محاضر ازدواج و طلاق اعلام می‌شود.

وی بیشترین نرخ ازدواج را مربوط به استان‌های زنجان،اردبیل و کردستان دانست و افزود: کمترین نرخ ازدواج در استان‌های تهران،البرز و کرمان به ثبت رسیده است.

ملکی با بیان اینکه بیشترین نرخ طلاق مربوط به استان‌های تهران، خراسان رضوی و قم است، تصریح کرد: کمترین نرخ طلاق مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد و ایلام است.

وی مازندران را در بین سایر استان‌ها در بحث ازدواج جایگاه بیست و چهارم را دارد، افزود: جایگاه مازندران در بحث طلاق رتبه دهم است.

ملکی تعداد ازدواج‌های ثبت شده در 9 ماه امسال را 23 هزار و 859 مورد عنوان کرد و گفت: در این مدت 5 هزار و 388 مورد طلاق به ثبت رسید.

مدیرکل ثبت احوال مازندران بیشترین ازدواج ثبت شده را مربوط به گروه سنی 20 تا 24 سال اعلام کرد و افزود: طلاق ثبت شده نیز مربوط به گروه سنی 25 تا 29 سال است.

وی میانگین سن ازدواج آقایان را 28 سال و خانم‌ها را 23 سال عنوان کرد و ادامه داد: میانگین سن طلاق در مردان 34.7 سال و در زنان 29.1 سال است.

ملکی بیشترین ازدواج و طلاق‌های ثبت شده را مربوط به زوج‌های همسن اعلام کرد و یادآور شد: بیشترین طلاق ثبت شده به زندگی مشترک به مدت یکسال است.

وی با بیان اینکه مازندران در نرخ ولادت رتبه سی‌ام کشوری را دارد،افزود: مازندران در وفات نیز رتبه 12 کشوری را دارد.

مدیرکل ثبت احوال مازندران،ولادت ثبت شده در 9 ماهه امسال را 33 هزار و 750 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 16 هزار و 386 نوزاد دختر و بقیه پسر به دنیا آمدند.

وی ولادت ثبت شده به نسبت مدت مشابه سال قبل را 9 درصد افزایش عنوان کرد.

ملکی به وفات ثبت شده در 9 ماهه امسال اشاره کرد و گفت: 11 هزار و 701 وفات در مازندران به ثبت رسید که از این تعداد 6 هزار و 622 نفر مرد و بقیه زن بودند.

وی بیشترین فراوانی نام را در دختران به نام‌های فاطمه، زهرا، فاطمه زهرا،یسنا، ثنا، رها، ستایش و معصومه اعلام کرد و اظهار داشت: فراوانی نام پسران در امیرعلی، ابوالفضل، امیرحسین، امیر رضا، امیر طاها، امیر محمد، علی و محمدمهدی برشمرد.

ملکی تصریح کرد: در سال‌های اخیر نام‌های ترکیبی بیشتر مورد توجه خانواده‌ها است.

مدیرکل ثبت احوال مازندران اذعان داشت: جعل سند سجلی در مازندران به حدود صفر رسیده است.

انتهای پیام/86006/ح40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول