اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر مرکز رشد دانشگاه اصفهان:

توجه به کارآفرینی توسعه اقتصادی کشور را به همراه دارد

مدیر مرکز رشد دانشگاه اصفهان گفت: پیش‌بینی شده کشور باید تا سال 1404 به جایی برسد که در عصر فناوری‌های مجازی باشد و در حال حاضر در شرایطی هستیم که بیشتر درآمدها از کارآفرینی نرم حاصل می‌شود.

توجه به کارآفرینی توسعه اقتصادی کشور را به همراه دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علی صفری صبح امروز در کارگاه آموزشی کارآفرینی که در پژوهشگاه مهندسی بحران‌های طبیعی شاخص پژوه برگزار شد، با اشاره به تعاریف کارآفرینی و اهمیت آن اظهار کرد: در کشور ما اهمیت کارآفرینی به دلیل مسائلی از جمله پس‌اندازهای سرگردان، اشتغال، رشد تجارت خارجی، رشد متوازن و افزایش کیفیت زندگی است.

وی ادامه داد: بشر تاکنون چهار عصر کشاورزی، صنعتی، آی سی تی و مجازی را تجربه کرده است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه اصفهان افزود: در شرایط کنونی که کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات بسیار مهم است باید دید کارآفرینان ما بیشتر در زمینه کارآفرینی فیزیکال عمل می‌کنند یا کارآفرینی مجازی تا بتوانیم در مورد آن صحبت کنیم.

وی تاکید کرد: کسانی که به دنیای آی.تی علاقه دارند بدانند فرصت کارآفرینی در این زمینه بسیار زیاد است و به خصوص در کشور ما که هنوز ظرفیت‌ها و کارهای فراوانی در زمینه آی.تی می‌توان انجام داد.

صفری گفت: طبق بررسی‌های انجام شده ایران کشوری نیمه‌صنعتی است و در حال حرکت به سمت عصر اطلاعات است.

وی با اشاره به برنامه‌های کشور برای رسیدن به عصر اطلاعات اعلام کرد: بر طبق سند پیش‌بینی شده کشور باید تا سال 1404 به جایی برسد که در عصر فناوری‌های مجازی باشد البته به خاطر این که از سال 84 تاکنون کمی برنامه‌ریزی‌ها با تأخیر اجرا شد شاید کمی دیرتر به این عصر وارد شویم.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بیان کرد: تکنولوژی دو لبه دارد یعنی هم می‌توان از آن به خوبی استفاده کرد و هم می‌توان از آن برای اهداف منفی استفاده کرد که قصد کشور ما فقط استفاده صحیح از تمامی تکنولوژی‌ها در راستای پیشرفت کشور است.

وی خاطرنشان کرد: می‌توان کارآفرینی را به دو بخش کارآفرینی نرم و کارآفرینی سخت تقسیم‌بندی کرد که بسیاری از درآمدها از کارآفرینی نرم حاصل می‌شود.

*ایجاد بستر کسب و کار با دولت و ایجاد اشتغال با مردم

صفری اعلام کرد: دولت نباید به طور مستقیم در ایجاد اشتغال دخالت کند بلکه وظیفه دولت ایجاد بستر برای ایجاد اشتغال است و کارآفرینی بر عهده مردم است.

وی اظهار کرد: متأسفانه قوانین ثبات ندارند و مدام تغییر کرده که همین موضوع خود سبب آسیب به کارآفرینان می‌شود.

استاد دانشگاه اصفهان افزود: می‌توان به جای تکیه بر اقتصاد متکی به نفت و صادرات به بورس و کارآفرینی اهمیت داد تا شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور باشیم.

وی گفت: فضای کشور باید به‌گونه‌ای باشد که هر شخصی در هر جای کشور احساس کرد ایده خوبی دارد آن ایده را در همان منطقه اجرایی و به اقتصاد منطقه و شهر خود کمک کند تا این گونه از نامتوازن شدن کشور و حرکت ایده و سرمایه به شهرهای بزرگ جلوگیری شود و سطح رفاه در تمام نقاط کشور برابر شود.

صفری تصریح کرد: بر اساس یک نظر کارآفرینی به سه دسته مستقل، سازمانی و اجتماعی تقسیم می‌شود که هر کدام از این موارد اگر به درستی اجرایی شوند کمک زیادی به اشتغال کشور می‌کنند.

وی یادآور شد: کارآفرین موفق کسی است که در مقابل مشکلات مقاوم باشد، اهل ریسک بوده و ایده‌های نو داشته باشد.

انتهای پیام/63015/ل40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول