مژگان سادات قائمیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: چای سبز امروزه توجهات علمی زیادی را به سوی خود جلب کرده است زیرا شامل فلاونلها و آنتی اکسیدانهاست.
وی افزود: همچنین مهمترین منبع غنی از پلیفنلها بوده که تا حد بسیار زیادی میتواند خطر ابتلا به بیماری سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و عصبی را کاهش دهد.
کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان تصریح کرد: علاوه بر این، آثار سودمند دیگری نظیر خواص ضدتورم، ضدچاقی، ضدکلسترول، ضددیابت، ضدباکتری، ضدتومور و ضدآسیبهای اشعه ماوراء بنفش نیز دارد.
وی عنوان کرد: کاتچین موجود در چای سبز، در بین وعدههای غذایی روشی مناسب بهمنظور کاهش نوعی چربی موجود در بدن است که همان تری گلیسیرید خون بوده است.
انتهای پیام/72001/ع10/ژ1001