به گزارش خبرگزاری فارس از همدان حجتالله کمکی عصر امروز در همایش تبیین ارزش غذایی لبنیات پاستوریزه و نقش آن در سلامتی اظهار کرد: بر اساس آمارهای منتشر شده در سال 2011 و 2013، 842 میلیون نفر در سرتاسر جهان از گرسنگی رنج میبرند.
وی ادامه داد: بر اساس آمارهای ارائه شده 25 درصد مواد غذایی تولید شده به دلیل انواع فسادها به صورت ضایعات از بین میرود.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی استان همدان نقش تولیدکنندگان غذایی را مهم خواند و افزود: به دلیل تغییر ذائقه افراد باید سلامتی را که از لحاظ اقتصادی نیز با اهمیت است، مورد توجه ویژه قرار داد.
وی با اشاره به بیماری ناشی از کمبود مصرف مواد لبنی خاطرنشان کرد: مصرف فرآوردههای مضر در کشور بسیار بالاتر از نرم جهانی است.
کمکی با اشاره به کاهش 65 تا 80 لیتر مصرف سرانه شیر برای هر فرد در کشور افزود: هر فرد برای تجربه زندگی همراه با سلامتی سالانه باید 220 کیلوگرم شیر مصرف کند.
وی با اشاره به ضایعات مصرف لبنی در کشور افزود: در حال حاضر با پیشرفت صنعت و تولید لبنی در کشور متأسفانه کمتوجهی در تولید، جمعآوری و ایمنی از سوی برخی کارخانههای تولید و توزیع مواد لبنی در واحدهای صنفی فاقد بهداشت و همچنین کمتوجهی به سرما در طول نگهداری به نگرانی تبدیل شده است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی استان همدان از 12 هزار و 720 واحد تولیدی مرتبط با صنعت غذایی در کشور خبر داد و افزود: 45 هزار پروانه توسط سازمان غذا و دارو صادر شده است.
وی در پایان از انتخاب هشت واحد تولیدی و 6 نفر مسئول فنی برتر در تولید فرآوردههای لبنی در استان همدان خبر داد.
انتهای پیام/89026/غ30/ژ1001