به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمود محمدیها بعد از ظهر امروز در همایش تبیین ارزش غذایی لبنیات پاستوریزه و نقش آن در سلامتی، اظهار کرد: نگرانی از کاهش مصرف سرانه شیر در کشور و در نهایت بروز امراض ناشی از آن نگاه ویژه به این امر را دوچندان کرده است.
وی با اشاره به بیمارهای ناشی از کمبود مصرف فرآوردههای لبنی، افزود: علت اصلی کمبود کلسیم، کمبود ویتامین D و عدم تحرک بدن به کمبود مصرف شیر ارتباط داد.
مدیرعامل شیر پاستوریزه پگاه همدان با اشاره به بیماری ناشی از کمبود کلسیم بدن، خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود 90 درصد ویتامین A و 84 درصدی کمبود ویتامین B، افراد بالای 50 سال دچار پوکی استخوان از 15 درصد در سال 80 به 24 درصد در سال 90 رسیده است.
وی از اتلاف 36 هزار سال عمر مفید انسان به علت پوکی استخوان خبر داد و افزود: برای نهادینه کردن مصرف مواد لبنی میتوان از طریق کتب درسی به این موضوع با اهمیت پرداخت.
محمدیها در پایان از توزیع شیر غنی شده با ویتامین D در بازار کشور خبر داد و متذکر شد: شرکت پگاه همدان با همکاری سازمانهای ذیربط سعی در افزایش سرانه مصرف شیر و شیر غنی شده با ویتامین D را در برنامه خود دارد.
انتهای پیام/89026/ذ20/ژ1001