به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سید محمدحسن امامی صبح امروز در هشتمین همایش ایمنی غذا و سلامت جامعه گرامیداشت روز جهانی غذا اظهار کرد: این بیماری ناشی از حساسیت به مادهای به نام گلوتن است.
وی افزود: گلوتن ماده اساسی از گندم به شمار میآید و کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد.
رئیس انجمن ایرانی سیلیاک با بیان اینکه حساسیت گلوتن در حد PPM است، ادامه داد: مصرف بیش از 5 PPM گلوتن در این بیماران باعث ایجاد عوارض شدید میشود.
وی از جمله عوارض این بیماری را صاف شدن رودهها، کمبود انواع ویتامینها، اختلالات رشد، نشتی رودهها، واکنش ایمنی بدن و ایجاد سرطانها است.
امامی با اشاره به نقش مهم صنایع غذایی در کمک به این بیماران گفت: این بیماران نیاز به آرد غلات فاقد گلوتن دارند و مقدار گلوتن از مواد غذایی آنها باید مطابق با استانداردها باشد.
انتهای پیام/ 2301/ل20