به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان حسین زارع ظهر امروز در آیین جشنواره غذای سالم با محوریت غذای کودک و سالمندان این شهرستان که به مناسبت روز جهانی غذا در محل مرکز بهداشت شیروان برپا شده بود اظهار کرد: یک سوم غذای تولید شده جهان همه ساله از بین میرود در صورتی که سالانه 50 هزار کودک زیر 5 سال به علت نرسیدن غذا به آنان میمیرند.
وی با بیان اینکه سالانه 50 هزار کودک به خاطر سوء تغذیه در جهان میمیرند گفت: سالانه یک میلیون و 500 هزار نفر در جهان از چاقی رنج میبرند و بیش از 840 هزار نفر در جهان بر اثر گرسنگی تلف میشوند.
این مسئول در بهداشت و درمان شیروان ازغذای سالم به عنوان هدیههای الهی بهشتی یاد کرد و گفت: بایستی با استفاده از غذاهای سالم سلامتی خود را تضمین کنیم.
وی بر بهرهمندی از غذای سالم و پرهیز خانوادهها از استفاده تنقلات توسط فرزندان را مورد تاکید قرار داد.
در جشنواره غذای سالم که با محوریت غذای کودک و سالمند به مدت یک روز برگزار شد، 29 نفر از زنان شیروانی غذاهایی را که طبخ کرده بودند به معرض نمایش گذاشتند.
به گزارش فارس، در پایان بر اساس ارزیابیها به 6 نفر از شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
در این جشنواره غذاهای پخته شده از سوی این بانوان شامل انواع آشهای محلی و سنتی- انواع پلو و ماکارونی – انواع سوپ و فرنی به چشم میخورد.
انتهای پیام/63002/ش20/ث3001