به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه علی صدقیانیفر صبح امروز در همایش بهداشت مواد غذایی که با حضور متصدیان تالارها، رستورانها، اتحادیه اغذیه فروشان و صاحبان کارخانجات تولید صنعتی نان و کارشناسان بهداشت محیط در ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: امنیت غذایی یکی از مقولههای مهمی است که باید بیش از این مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سلامت افراد با امنیت غذایی آنها ارتباط مستقیم دارد، تصریح کرد: امنیت غذایی سبب جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها میشود.
صدقیانیفر با تاکید بر رعایت تمام مولفههای بهداشتی در رستورانها،اغذیه فروشیها و کارخانههای تولید مواد غذایی، گفت: مولفه های بهداشتی باید در زمان تهیه، تولید، توزیع و نگهداری رعایت شوند تا شاهد بروز بیماری های واگیر و غیرواگیر در استان نباشیم.
وی خواستار نظارت بیشتر در این زمینه شد و افزود: تشدید و نظارت و بازرسی بهداشتی از تالارها، رستورانها، اتحادیه اغذیه فروشان و کارخانجات تولید صنعتی نان امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.
انتهای پیام/61001/صا20/ث3001