امرالله احمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دشتی گفت: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری سطح زیر کشت محصول گوجهفرنگی در سطح شهرستان دشتی به حدود 5 هزار و 500 هکتار افزایش یابد، این در حالی است که سال زراعی گذشته 4 هزار و 500 هکتار از اراضی زیر کشت این نوع محصول قرار گرفت.
سرپرست جهادکشاورزی دشتی افزود: عمده محصول گوجهفرنگی و سطوح زیر کشت در بخشهای کاکی، شنبه و تا حدودی در بخش مرکزی است.
وی با بیان اینکه شهرستان دشتی از تولید نشاء گوجهفرنگی خودکفا است، یادآور شد: تمامی نشای مورد نیاز این سطوح در گلخانههای تولید نشای داخل شهرستان تولید و عرضه میشود.
احمدی گفت: با استقبال خوبی که از کشت محصول گوجهفرنگی در شهرستان شده است پیشبینی میشود که میزان تولید گوجهفرنگی از مزارع شهرستان دشتی به حدود 200 هزار تن برسد.
احمدی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این محصول در سبد غذایی مردم، بخش زیادی از گوجهفرنگی به بازارهای مصرف تازهخوری در سراسر کشور عرضه میشود و مقداری از آن نیز به کشورهای همسایه صادر و بخشی هم از تولید نیز به عنوان خوراک کارخانههای صنایع تبدیلی و فرآوری به این کارخانهها حمل میشود.
انتهای پیام/66001/ر20/ف4004