علیرضا سلطانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زرند اظهار داشت: کلاس آموزشی ترویجی با موضوع بهداشت گوشت دام و طیور با تاکید بر بیماری تب کریمه در محل مرکز بهداشت زرند برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی که با حضور 70 نفر از بهورزان شهرستان برگزار شد در زمینه اهمیت سلامت غذایی و به دنبال آن سلامت جسمی و روانی مصرفکنندگان مطالبی ارائه شد.
سلطانی تصریح کرد: گوشت سالم، آلودگیهای اولیه و ثانویه گوشت، بیماریهای قابل انتقال از گوشت به انسان و همچنین تشخیص اولیه گوشت و فرآوردههای خام دامی سالم، نحوه نگهداری گوشت دام و طیور از مهمترین مسائل در این حوزه است.
سرپرست شبکه دامپزشکی زرند گفت: دامپزشکی تلاش میکند با برگزاری چنین جلساتی برای عموم مردم آنان را از مخاطرات مصرف گوشت ناسالم و همچنین ذبح غیرمجاز دام در منازل و معابر عمومی مطلع کند.
سلطانی ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری این دورهها در صنوف مرتبط، همکاری مرکز بهداشت و اتحادیه صنوف با دامپزشکی را مطلوب ارزیابی کرد و خواستار ارتباط نزدیکتر برای خدمترسانی بهتر شد.
انتهای پیام/80022/ب20/د1000