احمد رضازادهمافی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: رژیم و عادات غذایی و سبک زندگی افراد تا حد زیادی روی عمده بیماریها از جمله سرطانها مؤثر است.
پزشک متخصص رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت ادامه داد: درصد قابل توجهی از موارد بروز و یا عود سرطان، ارتباط نزدیکی با نحوه زندگی و عادات غذایی افراد از قبیل سیگار کشیدن، نوشیدن الکل، بیتحرکی و تغذیه نامناسب دارند.
رضازادهمافی در این زمینه تصریح کرد: برای داشتن یک زندگی سالم باید ضمن تغذیه مناسب، سیگار را ترک کرده و فعالیت مناسب بدنی را در برنامه روزانه خود قرار دهیم.
* در وعده صبحانه خود کمی میوه بگنجانید/ مصرف سبزیجات فراموش نشود
این پزشک متخصص بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت گفت: بهترین رژیم غذایی برای مبارزه با سرطان، یک رژیم غذایی است که میوهها، سبزیجات، غلات، مغزها (مثل آجیل) و حبوبات اجزای عمده آن را تشکیل میدهند.
رضازادهمافی به افراد توصیه کرد: حتماً به وعده غذایی صبح خود مقداری میوه اضافه کنید، یک ظرف سالاد همراه نهار خود میل کنید، به ساندویچ خود گوجه فرنگی و کاهو اضافه کنید و بعد از نهار نیز میوه میل کنید.
* غذاهای حاوی فیبر/ مصرف فیبر را برای مبارزه با سرطان در برنامه غذایی قرار دهید
پزشک متخصص بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت با بیان اینکه مصرف غذاهای حاوی فیبر باید در یک رژیم غذایی سالم وجود داشته باشند، گفت: غلات سبوسدار، حبوبات، سبزیجاتی نظیر کلم بروکلی، اسفناج، کاهو، ذرت، هویج، گوجه فرنگی، سیبزمینی حاوی فیبر بسیار زیادی هستند.
این متخصص رادیوتراپی ادامه داد: میوههایی نظیر تمشک، سیب، گلابی، توتفرنگی، موز، شاتوت، انبه، زردآلو، مرکبات، آلو، کشمش و میوههای خشک شده نمونههای دیگری از مواد غذایی حاوی فیبر زیاد هستند.
وی بیان کرد: مواد غذایی نظیر گوشت، لبنیات، شکر، نان سفید و برنج سفید فاقد فیبر هستند.
* مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانید
رضازادهمافی تصریح کرد: افرادی که رژیم گیاه خواری دارند، 50 درصد کمتر به سرطان مبتلا میشوند لذا سعی کنید گوشت کمتری مصرف کنید و در رژیم غذایی خود گوشت سفید مانند گوشت مرغ، ماهی و بوقلمون را جایگزین گوشت قرمز کنید.
وی خاطرنشان کرد: حتیالامکان از مصرف گوشتهای فرآوری شده نظیر سوسیس، کالباس و گوشت دودی خودداری کنید.
انتهای پیام/82005/ذ40/ض1002