به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان صبح امروز ، امیر حسین افیونی در مراسم آیین افتتاح 150 پروژه در بخش کشاورزی اصفهان اظهار کرد: در راستای تولید محصولات سالم سازمان جهاد کشاورزی گامهای خوب و موثری از جمله در تولید محصولات پروتئینی و گیاهی برداشته است.
وی ادامه داد: از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک بوده است و هماکنون نیز توانستیم برای نخستین بار در کشور گوشت قرمزی در اصفهان تولید کنیم که غنی شده از CLA بوده که حاوی اسید چرب لینولئیک و امگا 6 است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خواص پزشکی گوشت غنیشده را مناسب برای درمان سرطان، پیشگیری از سرطان، رقیق کردن خون و جلوگیری از تصلب شرایین و همچنین ضرر نداشتن برای بیماران دیابتی ذکر کرد.
افیونی تصریح کرد: در حال حاضر تولید این گوشت در کارخانه فکا و بحثهای تحقیقاتی و اخذ مجوز آن مورد تایید قرار گرفته است و تا 15 روز آینده این گوشت به بازار عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی علاوه بر تأمین از لحاظ کمی تولید محصولاتی با کیفیت بالا است خاطر نشان کرد: گامهایی که در جهت تولید محصولاتی با کیفیت بالا انجام گرفته از تولید گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک آغاز شده و این از جمله اقداماتی است که در تولید شیر خام صورت پذیرفت که منجر به تولید محصولی با بار میکروبی بسیار پایین شد و هماکنون نیز از دیگر افتخارات تولید گوشت غنیشده است.
معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: تغذیه دامهای تولیدکننده این گوشت بیشتر از کنستانترههای دانههای روغنی است که به صورت ترکیبات جدیدی از سویای دامی است و تنها موجب افزایش 10 درصد در قیمت نهادههای آن میشود.
انتهای پیام/63015/خ30/ژ1001