اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر مرکز بهداشت شماره 2 استان اصفهان:

نصب برچسب بر لاشه گوشت ضروری است

مدیر مرکز بهداشت شماره 2 استان اصفهان گفت: نصب برچسب (گوشت پیش سرد شده ) بر لاشه گوشت ضروری بوده و این برچسب از سوی کشتارگاه بر روی گوشت‌ها قابل احراز است.

نصب برچسب بر لاشه گوشت ضروری است

علی پارسا در گفت و گو با خبر نگار فارس در اصفهان با اشاره به بیماری تب کنگو اظهار کرد: تب کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که از طریق تماس فرد با دام یا گوشت آلوده و یا از طریق گزش دام توسط حشرات و تماس آنها با انسان به افراد منتقل شده و می‌تواند در مواردی به مرگ شخص مبتلا منجر شود.

وی در ادامه در مورد نگه داشتن گوشت به مدت 24 ساعت در سردخانه‌ها افزود: گوشت دام پس از ذبح نباید بلافاصله به چرخه عرضه و مصرف وارد گردد و باید زمانی در حدود 12 الی 24 ساعت در سردخانه نگهداری شود تا فرایند جمود نعشی که طی آن گوشت اسیدی شده و سبب از بین رفتن ویروس‌ها می‌گردد، به خوبی اتفاق بیفتد.

مدیر مرکز بهداشت شماره 2 استان اصفهان در مورد بازرسین بهداشت محیط در بازرسی از قصابی‌ها و واحدهای عرضه گوشت گفت: در حال حاضر به بازرسین بهداشت محیط دستور داده شده که در بازرسی از قصابی‌ها و واحدهای عرضه گوشت نصب برچسب گوشت پیش سرد شده را بر روی لاشه‌ها به دقت مورد بازدید قرار دهند.

وی همچنین به مشاهده این برچسب از سوی شهروندان در هنگام خرید گوشت قرمز تاکید کرد و افزود: شهروندان نیز در هنگام خرید گوشت قرمز باید به این نکته مهم توجه داشته باشند و به برچسب آن دقت لازم را داشته باشند و در صورت تخلف مراتب را به شماره تلفن 1490 اطلاع دهند.

انتهای پیام/2301/س20/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول