به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مهدی مسچی در نخستین کارگاه ملی ارزیابی حسی زیتون کنسروی که با حضور کارشناسان زیتون جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان بخش خصوصی استانهای زیتونخیز کشور بعد از ظهر امروز در سالن باغستان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی تیمهای استانها در محصول زیتون برگزار شده است.
وی افزود: در این کارگاه متخصصان و کارشناسان جهاد کشاورزی به بحث و تبادل نظر در خصوص افزایش سطح کیفی زیتون برداشت شده از سطح باغات کشور و فرآوری آن میپردازند.
این مسئول اضافه کرد: اطلاعات کارشناسی که به وسیله کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی جمعآوری شده با هدف افزایش تولید زیتون و فرآوردههای آن با برگزاری چنین کارگاههایی به استانها انتقال داده میشود.
رئیس گروه توسعه و اصلاح و بهسازی طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: برای تحقق این مهم در طول سال کارگاههای متعددی در استانهای زیتونخیز کشور برگزار میشود که در سال جاری علاوه بر نخستین کارگاه ملی ارزیابی حسی زیتون کنسروی یک دوره آموزشی برای پیمانکاران در استان زنجان برگزار میشود.
مسچی تصریح کرد: برگزاری دوره عملیات اصلاحی در کارگاههای توسعه کشت در گیلان و چهار کارگاه دیگر با موضوع آبیاری زیر سطحی، تزریق آبیاریها، بازاریابی زیتون، اقتصاد زیتون و مدیریت زیتون در سطوح شیب دار در دستور کار قرار دارد که تا پایان سال جاری محقق میشود.
وی با اشاره به اهداف اجرای طرحهای توسعه زیتون کاری اذعان داشت: افزایش سطح زیرکشت زیتون و افزایش میزان زیتون برداشت شده از باغات زیتون سطح کشور از جمله اهداف این طرح است که به تبع آن قطع یقین میزان فرآوردههای زیتون نیز در کشور افزایش مییابد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه میزان مصرف سرانه روغن زیتون در کشور پایین است، افزایش تولید روغن زیتون در دستور کار قرار گرفته که با جدیت بیشتری نسبت به سالهای گذشته در استانهای زیتون خیز کشور پیگیری میشود.
رئیس گروه توسعه و اصلاح و بهسازی طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در پایان با اشاره به برنامههای محوری وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، یادآور شد: توسعه سطح زیر کشت زیتون، ارتقای فرآوری محصول و تبدیل واحدهای تولید سنتی زیتون به مدرن برای عرضه محصولات استاندارد از جمله مهمترین برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در خصوص زیتون است.
انتهای پیام/77010/ذ30/ظ1004