به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مرضیه غفاری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش فعالی و اختلال توجه در کودکان علل متعددی دارد و میتواند ناشی از نوعی اختلال در سوخت و ساز مواد در مغز باشد.
وی با بیان اینکه نقش مواد غذایی در کاهش یا تشدید علائم این حالت را نمیتوان نادیده گرفت، ادامه داد: برخی از مواد غذایی میتوانند در بهبود علائم افراد بیش فعال مؤثر باشد و برخی دیگر نیز این علائم را تشدید میکنند.
غفاری با اشاره به برخی گروههای مواد غذایی حاوی آرامبخشهای طبیعی بیان کرد: مواد غذایی که دارای آرامبخشهای طبیعی هستند نقش بسیار زیادی در بهبود علائم افراد بیشفعال دارند.
وی برنج، ذرت، جو، عدس، لوبیا، آب، پروتئین با کیفیت غذایی بالا مانند گوشت، مرغ، سویا و حبوبات را از جمله مواد غذایی دانست که نقش مؤثری در بهبود بیشفعالی در کودکان دارند.
این کارشناس سلامت کودکان تصریح کرد: مواد غذایی حاوی روغنهای گیاهی طبیعی مانند گردو، زیتون، تخمه آفتابگردان و کنجد و مواد غذایی حاوی منیزیم نیز حاوی آرام بخشهای طبیعی هستند که میتوانند در بهبود علائم افراد بیش فعال مؤثر باشد.
کارشناس مسئول سلامت کودکان مرکز بهداشت بویراحمد، اظهار داشت: رنگهای مصنوعی، مواد نگهدارنده، شیرین کنندههای مصنوعی و نوشیدنیهای گازدار باعث تشدید علائم بیش فعالی در کودکان میشوند.
غفاری ادامه داد: در برخی موارد نیز حساسیت نسبت به بعضی عوامل مانند مواد خوشبوکننده هوا، عطر، خمیردندان، شامپو، صابون نیز موجب تشدید علائم کودکان مبتلا به بیش فعالی میشود که از این حیث والدین باید مراقب کودکان خود باشند.
کارشناس مسئول سلامت کودکان در مرکز بهداشت بویراحمد با تشریح علائم بیشفعالی در کودکان گفت: مصرف نوشیدنیهای گازدار موجب تشدید علائم بیشفعالی در کودکان میشود که لازم است والدین، کودکان خود را از مصرف نوشیدنیهای گازدار منع کنند.
انتهای پیام/82005/س30/پ3003