علی بابایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت بازار لبنیات اظهار کرد: دولت شب عید سال گذشته 25 درصد به قیمتها اضافه کرد و افزایش حقوق کارمندان، افزایش بیمه و افزایش هزینههای آب، برق، گاز و دارایی باعث افزایش قیمتها در بخش تولید شده است.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر شیر نیز شب عید 250 تا 300 تومان افزایش قیمت داشت و اداره بهداشت نیز استفاده از سطلهای یکبار مصرف را ممنوع کرده و ظرفهای گیاهی را جایگزین آنها کرده که این ظرف ها نیز دارای اختلاف قیمتی با ظروف یکبار مصرف هستند.
نایب رئیس اتحادیه لبنیات ساز اصفهان ادامه داد: تمامی این دلایل سبب شده تولید لبنیات در شرایط فعلی با این قیمتها برای واحدهای سنتی تولید لبنیات سودآور نباشد.
امکانات واحدهای سنتی با کارخانجات برابری میکند
وی گفت: در حال حاضر اداره بهداشت فقط به واحدهای با تجهیزات کافی مجوز میدهد و بنابراین واحدهای سنتی امکاناتی برابر با کارخانه ها اما در ابعاد کوچکتر دارند.
بابایی تصریح کرد: شیر کارخانجات با افزایش قیمت روبرو بوده و همین مسئله سبب گرانی بعضی از اقلام لبنیات نیز گردیده است.
دوغهای صنعتی مضرتر از نوشابه هم هستند
وی بیان کرد: امروزه کارخانجات لبنی برای اینکه دوغ خود را بازار پسندتر کرده و مشتریان بیشتری جلب کنند، به دوغهای خود آنتی بیوتیک اضافه میکنند که سبب میشود دوغ با گذشت مدت زیادی از تولید گازدار نشود.
نایب رئیس اتحادیه لبنیات ساز اصفهان ادامه داد: دوغهای صنعتی از نوشابه مضرتر شدهاند که باید فکری به حال استفاده از مواد نگهدارنده و آنتی بیوتیک در صنعت لبنی کشور شود.
انتهای پیام/63015/ب30/ژ1001